AllmäntOutfits

En outfit från förra veckan!

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Hej vänner! Alltså måste bara börja med att säga; what the actual?? Jag har verkligen gått runt hela dagen och trott att det är torsdag..? Perfekt. Fattar verkligen ingenting hahah. Idag har jag redigerat klart min vlogg, storstädat lägenheten, varit på tippen samt påbörjat en ny vlogg. Nu sitter jag och svarar på lite mejl och ska snart ta en dusch då jag ska iväg på ett event senare ikväll. Tänkte i alla fall att jag kunde dela med mig av en outfit jag bar förra veckan, kände mig så vårfräsch i den!


Vit jeansjacka – LÄNK // Vit tröja – LÄNK // Beigea jeans – LÄNK // Vita sneakers – LÄNK // Svart väska – LÄNK 

Halsband – LÄNK
Får mycket frågor kring mitt guldiga halsband, eller snarare själva brickan. Jag beställde den från Safira i somras och är superglad över den, så himla fin verkligen.

Förresten, tack så mycket för alla kommentarer på mat-inlägget! Så kul med ert engagemang <3

Kommentarer

  1. Fanny

    Hej Andrea! Med tanke på sommaren skulle inte du kunna sätta ihop några outfits för fest/festivaler när det börjar närma sig varmare väder. Behöver verkligen tips från någon som har en klädstil som är top notch!☺️

  2. Wilma

    Måste bara säga det att jag blir så himla glad varje gång jag kommer in på din blogg! Det känns liksom så himla äkta och enkelt här inne. Tack!<3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting