AllmäntVideoinlägg

Min senaste vlogg!

Sådääär ja! Här är en vlogg från förra torsdagen, fredagen och lördagen! En tre dagars-vlogg helt enkelt. Måste säga att jag är väldigt nöjd med den här vloggen, känns som att jag lyckades fånga mitt humör och mående (inklusive lite blodsockerfall haha). Skulle bara vilja ha er feedback på en sak; när jag gör tre dagars-vloggar så blir dom ofta runt femton minuter. Är det för långt? Borde jag göra två dagars-vlogg istället och hålla mig till tio minuter? Tänker bara på hur länge ni föredrar att sitta framför en och samma video liksom? <3 Skulle verkligen uppskatta om ni tog er tiden att lämna en kommentar gällande detta.

Träningspasset jag pratar om i videon hittar ni HÄR

Kommentarer

  1. Frida

    Jag tycker minst 15!! Annars blir de för hattigt liksom, annars kör 2 dagars fast ändå 15 min så man hinner se mer från hela dagen liksom 😍 Kram älskar dina vloggar!

  2. bella

    Jag gillar absolut de längre videorna, så länge de inte blir över 30 minuter långa för då hinner man sällan se hela men så långa är aldrig dina ändå. 15 min är perfekt paus, när man sminkar sig på morgonen, när man äter mellis. Magiskt 😀

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting