AllmäntTipsTräning

Mina träningskläder

INNEHÅLLER REKLAM & REKLAMLÄNKAR FÖR REEBOK.SE

För vissa av er kanske det här blir lite återupprepning men jag har verkligen blivit överröst i DM’s om vart mina träningskläder kommer ifrån. Jag fick hemskickat lite grejer från Reebok och deras kampanj ”Meet You There” och här nedanför hittar ni mina favoriter! <3


Röd topp – LÄNK (finns i andra färger)
Som jag nämnde sist också; älskar verkligen att den här sportbhn täcker bröstet ordentligt vilket är väldigt bekvämt när man tränar med skivstång framför kroppen. Tycker det var ett riktigt bra pris på den här också, 299 kr. Funderar starkt på att införskaffa en svart eller grå också för denna har verkligen blivit en favorit.


Mönstrad sportbh – LÄNK
Även den här finns i flera färger. Är man ute efter lite mer stöd skulle jag tipsa om den här framför den röda. Jag har storlek medium i den här men skulle nog kunna ha S också, framförallt om jag vill att den ska ge riktigt bra stöd.
Svart linne – LÄNK // Svarta tights – LÄNK
Jag har nämnt att jag har ett par nya favorittights och ni är så många som frågar dagligen ”vilka var det nu igen?” och det är dessa som är länkade ovanför! Det är typ dom här tightsen som verkligen gjorde att jag fick upp ögonen för Reebok om jag ska vara helt ärlig. BÄSTA ever. Inte alls genomskinliga för fem öre, tjockare i materialet (sitter som en smäck), hög i midjan och bara riktigt sköna. Jag har storlek small i dessa. När min familj frågade mig vad jag önskar mig i födelsedagspresent sa jag ”fler av mina favorittights” haha.

Grå sportbh – LÄNK // Grå tights – LÄNK // Vitt linne – LÄNK

Och här ovanför ser ni mina ”most wanted” just nu. Jag tränar ju nästan aaalltid i svart så tänker att det skulle vara kul med lite ljusare färger. Är verkligen besatt av tightsen, så jäkla snygga. Finns även i svart och blått, älskar verkligen seamless.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting