AllmäntMin dag/helg i bilder

Snapshots från igår

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Skjorta – LÄNK // Skor – LÄNK // Jeans – LÄNK // Väska – LÄNK

Alltså VAD händer? Två events på två dagar? Är mingelgumman tillbaka? Nej men med tanke på hur få events jag brukar gå på numera så känns det ju som att man är en riktig minglare nu haha.. Har fått lite frågor kring det, om det är så att jag inte blir bjuden till saker eller varför jag inte går på events. Förut tyckte jag att det var väldigt roligt, nu känner jag att det finns rätt mycket annat jag hellre gör om jag ska vara ärlig. Jag är inte alls lika extrovert som jag var förut och känner ofta att det tar mer energi än vad det ger. Sen tar det rätt mycket tid från att jobba med bloggen/youtube så det ställer också till det lite. Nu förtiden går jag bara om det är varumärken jag jobbar nära med, tycker väldigt mycket om eller helt enkelt bara blir väldigt sugen. Vass PR är en pr-byrå med väldigt många varumärken jag gillar så till deras pressdagar brukar jag kika förbi.


Jag och Bianca möttes innan och det var kul att ses och cathca upp lite. Vi blev väldigt glada när vi fick höra att det bjöds på smoothie och frallor haha, ofta bjuds det på alkohol och det är inte alltid man är sugen på det. Speciellt inte en torsdagmorgon haha.. På plats fick jag bland annat se Maria Nilas nya blekning (för frisörer) som jag är så taggad på att testa!

Det bjöds inte bara på frallor, även popcorn! Jag vet inte vad som hänt på senaste men jag har verkligen blivit helt hooked på popcorn, är sugen på det varannan dag typ. Mer från den här dagen får ni i alla fall se i nästa vlogg! Kram <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting