Allmänt

Dear monday – nu får det vända!

Nu ska jag försöka skriva det här lilla stycken utan att råka dra ner mig själv i det mörka hål jag befunnit mig i de senaste dagarna. Fan vad jag har varit på dåligt humör/mått dåligt i helgen, har inte alls känt mig glad eller så. Tyvärr så blir det lätt en negativ spiral för mig när jag mår såhär, jag börjar liksom må dåligt och få skuldkänslor samt känner mig besviken av att jag mår dåligt. Tänker på hur det påverkar folk i min närhet osv, vilket sällan gör någonting bättre. Det är så svårt för mig att uppdatera här när det blir så. Tipsa om kläder eller berätta vad jag gjort i helgen när jag egentligen mått dåligt och haft gråten i halsen konstant över INGENTING. Det är nästan det som är värst, när man känner sig ledsen och irriterad över ingenting som ändå går ut över allting. Nej det finns verkligen en anledning till att jag äter ppiller och hoppar över mensen så ofta jag bara kan. Det är verkligen helt SJUKT hur dåligt jag kan må tre-fem dagar just när jag har mens. Jag vill ju egentligen ha det så naturligt som möjligt och ha det varje månad för kroppens skull men wow vad mitt psyke ej klarar det. No way in hell att jag skulle utsätta mig själv och alla i min närhet för detta varje månad.

NU mår jag i alla fall bra igen. Vaknade upp imorse och kände mig äntligen som mig själv igen, thank GOD. Det är typ det som är värst, att inte känna igen sig själv eller sina negativa tankar. Jag har spenderat helgens jobb till att redigera youtubevideos så lite har jag i alla fall fått gjort trots mitt svängiga mående hehe. Det kommer upp en vlogg senare ikväll och en MUKBANG (ja men jag vet helt sjuk, smask-hatarna Andrea & Alice Hedenstedt har gjort en mukbang) på torsdag eller fredag. Nu när jag spelat in tre videos på typ en-två veckor förstår jag verkligen att jag MÅSTE anställa en klippare för att jag ska ha tid med bloggen. Hatar när den får lida, bloggen är ändå mitt favoritmedie. Ska vi ta en kik på veckans planer? Ser verkligen fram emot denna vecka nämligen!

MÅNDAG: Jobbdag framför datorn. Har ett utkast att skicka in till ett samarbete som jag sitter med just nu. Tar lite tid men tror det kommer bli riktigt bra. Till lunchen ska jag träffa Isabelle som bott utomlands i flera månader så ska bli riktigt mysigt. Ikväll ska jag och Gustav köra ”Box N Burn” vilket jag ser fram emot. Senast vi körde fick jag avbryta för att jag kände mig så yr så hoppas på ett bättre pass den här gången. <3

TISDAG: Tvättstugan på morgonen och jobb hemifrån på förmiddagen. Sen på eftermiddagen ska jag förbi min revisor och få hjälp med min enskilda firma som jag vill göra om till aktiebolag. Har seriöst skjutit upp det i två år så nu får det vara nog haha 🙁 På kvällen ska vi köra Acid training som en härlig avslutning innan vi drar på en mini vacay.

ONSDAG: På dagen har jag inga planer. Ska nog försöka förbereda lite jobb inför påskhelgen då vi åker till Spanien på onsdag kväll. För er som missat det så har min pappa köpt en lägenhet där så vi ska ner och hjälpa honom med att montera möbler, flytta in helt enkelt!

TORSDAG: Torrevieja, Spanien!

FREDAG: Torrevieja, Spanien!

LÖRDAG: Torrevieja, Spanien!

SÖNDAG: Torrevieja, Spanien OCH: Jag fyller hela 23 år!

Funderar på att kanske vlogga lite i Torrevieja. Tror det kan bli roligt med lite flyttvloggar även om det inte är mitt hem. Vi kommer åka till Ikea, kika på inredning, montera möbler och allt sånt där som jag tycker är roligt att se i vloggar haha! 🙂 Men hörni, nu måste jag jobba vidare med youtubevideon som ska upp så vi hörs senare. Puss och kram <3 

Kommentarer

 1. Linnea

  När jag var nojig över att jag hoppade över mensen ibland, berättade min barnmorska att det är snarare bättre att hoppa över mensen så mycket som möjligt när man äter p-piller! Så hoppa över så mycket du vill, bättre för dig och din omgivning 😉

 2. Rebecca

  Hej!

  Angående p-piller så blir det egentligen inte så värst onaturligt för kroppen, skillnaden på med p-piller och utan är att du får en jämnare utportionering av hormoner än utan som är verkligen att det toppar/dalar ibland! Så det ska fortfarande vara samma mängd hormon bara att du slipper få de där värsta så att man mår dåligt! Sen förstår jag om man vill ”go natural” men det är ju inte så himlans ”sjukt” att trycka i sig p-piller som så många verkar tro

 3. Jessica

  Bästa Andrea <3 Hoppas du får en fantastisk vecka!
  Jag undrar om du kanske kunde ge lite outfit-inspiration till examen från universitet? Klädkod "sommarfin"! Om det är någon jag litar på stilmässigt så är det DU!
  Massa kramar till dig!

 4. Nelly

  Sätt in en hormonspiral!! Upplevde exakt samma känslor som du upplever när jag åt mina p-piller men sen jag satte in en spiral så har jag mer kontroll på mina känslor. Jag va superskeptisk innan jag satte in den men kan ärligt säga att det är ett av de bästa besluten jag tagit. Känner mig så fri och lätt sen jag slutade med p-piller! Och är så skönt att slippa trycka i sig piller varje dag:) kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting