Allmänt

Favoriter online

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

– Läsa om Biancas flytt.
Min kompis Bianca som ni säkert redan känner till, flyttar just nu! Eller okej hon flyttade för ett tag sedan men i hennes blogg just nu får man läsa om inredning i kombination med flytt vilket typ är det bästa jag vet! Hon har bytt upp sig från en etta till en riktigt fin tvåa och jag blir så inspirerad och sugen på att göra om lite här hemma efter hennes inlägg. Check it out!

– Läsa om Toves flytt.
Även Tove har flyttat men den här flytten är lite mer ”dramatisk”, hon har nämligen flyttat från Stockholm till New York tillsammans med sin kille. Älskar att se folk våga anta sig utmaningar och testa något nytt, det är verkligen inspirerande att läsa om. Tycker hon skriver så ärligt och fint om att flytta till en ny stad också, tror många kan känna igen sig.


– Dokumentären – Fittest on earth
Jag fick tips av er på Instagram att kika på denna dokumentär och WOW vilken intessant dokumentär. Ena sekunden satt jag och tänkte ”nej men detta är för galet” och sen tänkte jag ”wooow vad inspirerande”. Man får alltså följa några deltagare i Crossfit Games 2016 där världens mest vältränade människor tävlar mot varandra i allt möjligt. Det som är så inspirerande med just Crossfit och games är att dom är så obeskrivligt duktiga på typ ALLT. Springa långt, springa kort, simma, lyfta tungt, lyfta många gånger, svinga, hänga, hoppa; ja ni förstår. Är ni intresserade eller nyfikna på crossfit borde ni verkligen se denna! Finns på netflix!

Sportbh – LÄNK // Parfym – LÄNK
Jag fyller ju faktiskt år på söndag och här ser ni två av dom sakerna jag önskar mig i födelsedagspresent. Min favoritparfym har tagit slut och jag har blivit helt förälskad i min sport bh som alltså är en likadan som den svarta fast i rött.


– Dokumentären Leaving Neverland
Såg att denna släpptes på Svt Play när vi var på Bali men då kunde vi inte titta därifrån, nu i helgen fick vi äntligen tillfälle att sätta oss ner och kolla på det två timmars långa avsnitt 1. Jag har alltså inte sett klart del 2 än men efter del 1 måste jag bara uppmana er till att titta på detta. Det är så vidrigt och sjukt hur någon kan komma undan med så mycket på grund av pengar, status och kändisskap. HUR kan ingen ha reagerat på att en 35 årig man sover tillsammans med sjuåringar? Jag kokar och frustration, äckel och ilska. Bojkotta Michael Jackson helst igår.

– Sist men inte minst; NI!!!!
Kommer ihåg hur jäkla jobbigt jag tyckte att det var i höstas när jag hade det lite kämpigt med negativa kommentarer men det har verkligen vänt. Får så mycket kärlek av er varje dag och jag vill verkligen att ni ska förstå hur mycket det betyder. I och med att jag jobbar helt ensam heeela dagarna utan kollegor så betyder varje like, varje kommentar, varje DM så mycket. Det är ju en bekräftelse på att ni anser att jag gör ett bra jobb och det är jag så tacksam för. <3

Kommentarer

  1. Hanna

    Om du bara sett en av dokumentärerna av Crossfit games, rekommenderar jag de andra också. Finns en för varje år. Sjukt kul å se hur dd utvecklas!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting