AllmäntVideoinlägg

Min senaste vlogg – Bambi på hal is

Ännu en vlogg ute på kanalen! Som jag säger i början av videon tror jag att det bästa är att jag ”tvingar” mig själv att vlogga regelbundet nu så jag kommer in i det. Jag känner såååå ofta under en inspelningsdag att ”nej det här är för dåligt” eller ”det här är så ointressant” osv osv. Men jag måste bara komma in i ett flow tror jag. Sanningen är att detta inte är den enda videon som kommer upp den här veckan, nästa video kommer om bara några dagar och det är ingen vanlig vlogg inte, det är nämligen en mukbang! I denna vlogg får ni i alla fall följa med mig under två dagar som består av städning, matlagning, rullskridskor, event och lite träning. Känner i alla fall att det är kul att prata med er och inte bara skriva, den personliga kontakten man hade via podden är ju nu slut så det är kul med youtube nu känner jag! Hoppas ni gillar videon <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting