AllmäntVideoinlägg

Min senaste vlogg! En mukbang :O

Yeeey det här tycker jag känns så roligt! Jag har inte bara gjort en video tillsammans med Alice, vi båda har också övervunnit vår rädsla och gjort en mukbang haha. Både jag och Alice har ju stark fobi för att 1. höra andra smaska och 2. att andra ska höra oss smaska haha.. Vi pratar lite om vegetarisk mat vilket jag tycker blev roligt och intressant i och med att Alice är väldigt ärlig och inte vegetarian. Förutom det tog vi självklart upp lite frågor som hon/vi fått på instagram. Bland annat om vår relation, om när jag var en kaosad tonåring och när hon var kaosad tonåring haha..

Vill ni se fler mukbangs? Vem skulle ni vilja se mig tillsammans med då? Lämna gärna en kommentar <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting