Allmänt

Random tankar

– Hmm undra vad jag ska göra med mitt hår? Jag har ju bestämt mig för att göra det ljusare igen efter ett års uppehåll från blekning men hur ljust är frågan? I april förra året var det verkligen jätteljust hela vägen från hårbotten till topparna. Jag vet att jag trivdes med det då men nu när jag tittar på dom bilderna känner jag bara: oooj vad ljust! Kanske ska ljusa upp det ordentligt men inte hela vägen… Hmm får se med min frisör vad hon tror helt enkelt 🙂

Den bästa tiden är verkligen nu. I alla fall årstiden. Känner ni också det i luften? Ser det i människors ansikten? I solens strålar? Blommornas fina färger? Jag är verkligen vårens absolut största fan och jag är så tacksam över att den ännu en gång är här och förgyller oss efter den kalla och framförallt gråa vintern. Jag brukar ofta jämföra vårkänslan med att vara nykär. Man är liksom så pirrig, glad och tacksam för allt hela tiden. Eller i alla fall jag. Varje solig stund tar man verkligen in och njuter av på ett helt annat sätt en på vintern. Jag blir så mycket mer social på våren och sommaren också, mer sugen på att hitta på saker osv.

– Jag tror verkligen att folk skulle välja tåg före flyg om det fanns bra möjlighet. Jag känner att jag absolut skulle kunna tänka mig att åka på tågsemester för att möta värmen i Europa. Det går ju absolut idag men det är inte supersmidigt direkt. Jag åkte ju tåg i förmiddags och då pratade jag och Gustav om att det hade varit så nice med en tågväg från norden mot södra Europa med få stopp per land för att bara ta sig så långt som möjligt på kort tid. Folk kan ju sitta upp på ett flygplan i 18 timmar så varför skulle man inte kunna göra det på ett tåg? Jag tror verkligen att folk skulle vara öppna för att resa på andra sätt än flyg om det skapades smidigare möjligheter. För trots hur mycket folk ”bryr sig” i teorin så är man lat och har ”inte tid” att byta tåg sex gånger och resa i flera dygn när man har någon veckas semester.

Jag mår verkligen så genuint bra av att träna. Nu när vi var i Spanien så hann vi bara träna en gång, vilket inte är så mycket för mig på fem dagar. Jag kände verkligen i HELA min kropp hur jag blev rastlös och nästan frustrerad. På senare år har jag verkligen förstått att mitt psyke och min kropp behöver få ut energi i form av träning för att få in ny energi. Det är bara skönt att känna av att man verkligen gör någonting för en själv som man mår bra av, det kan ibland krävas en liten paus för att påminna sig själv om det.

– Är det värt att gå med i en bilpool? Vi behöver egentligen inte en bil men ett par gånger i veckan hade det verkligen varit skönt att ha tillgång till en bil. För att storhandla, träffa kompisar eller träna på längre avstånd.  Har kollat runt lite men känner att det är lite otydligt gällande vad det faktiskt kostar och hur det funkar. Kanske inte har satt mig in i det tillräckligt bra än.. Är någon av er med i någon bilpool? Hur funkar det? Tycker ni att det är prisvärt?

Kommentarer

  1. sigrid

    Min familj har varit och är med i en bilpool så länge jag kan minnas och det är supersmidigt! Tänk på att boka i tid så att bilen/bilarna är lediga. Den bilpoolen som min familj är med i finns både växelbil och en elbil vilket är bra, att man kan välja. Bra för miljön och den som inte är i behov av bil så mycket!

  2. Matilda

    Är EXAKT samma gällande träningen! Har aldrig förstått det tidigare men efter jag började träna flera gånger i veckan för några månader sedan så klarar jag inte en vecka utan träning. Man får ju så mycket energi av det!! <3

  3. Rebecca

    Vi använder sunfleet ibland vilket jag tycker är väldigt smidigt om man inte vill ha en bil så ofta, och säkerligen i Stockholm finns det många på många platser! Då har man bara ett avtal med dem (det blir väl som på ett gym ish och så får man välja lite olika abonnemang tex om du vill betala på faktura eller annat sätt) och sen kollar du i appen vart närmsta lediga bil finns i önskad size och manuell/automat, så ba låser man upp den med en kod i appen och så får man boka då till nån tid man vill lämna tillbaka den! Eftersom att det är min pappa som har det och betalar det så vet jag inte riktigt priser eller så, men själva tjänsten tycker jag är smidig 🙂 De flesta bilar är Volvo och väldigt fräscha bilar! Man kan också låna typ skåpbilar också för tex flytta kartonger till tippen osv!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting