AllmäntWanted

Thursday wanties

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN ASOS, GINATRICOT & NA-KD

Heeejsan vänner! Sorry att man är värsta neggo nu men ärligt talat… vädret.. Trying to stay positive men snäälllaaa kan det inte bli LITE varmare i alla fall? Det är typ sju grader och moln varje dag, ser liksom folk med mössor och vantar hahah. Tänker att detta kanske kommer resultera i att sommaren bara går in i september istället så blir det en längre sommar på så sätt. Nej men man är ju faktiskt lite sugen på att börja klä sig lite somrigare. Det kändes verkligen så bra att göra den där vårrensningen igår och hitta nya hem till alla kläder som inte används. Ska absolut inte köpa lika mycket nytt men tänker att jag ska få unna mig några nya sommarplagg i alla fall. Om någon av er säljer något snyggt på blocket/tradera eller liknande kan ni väl länka det i detta inlägg? Har verkligen ingenting emot att fynda second hand.

Idag så har jag inga speciella planer. Nu på förmiddagen har jag bara varit hemma och börjat göra i ordning alla kassar med grejer som ska skickas till dom som köpte sakerna igår. Spenderade någon timme imorse på att redigera ihop träningsvideos till min insta story, så om någon av er är sugna på ett heltkroppspass så kika in där alternativt på min topphändelse ”Träna med mig”. Här nedanför hittar ni i alla fall lite saker som gärna skulle få flytta in i min sommargarderob <3


1. Beige kjol – LÄNK // 2. Rutiga byxor – LÄNK // 3. Jumpsuit – LÄNK


1. Beige klänning – LÄNK // 2. Svarta sandaler – LÄNK // 3. Beige kjol – LÄNK


1. Vit jeansjacka – LÄNK // 2. Beiga kostymbyxor – LÄNK // 3. Vita sneakers – LÄNK

1. Rosa klänning – LÄNK // 2. Vita sneakers – LÄNK // 3. Snickarklänning – LÄNK

Kommentarer

 1. Anna

  Alltså, den rosa klänningen är ju superfin! Hoppas bara att sommaren kan komma snart så att man slipper frysa i sönder, haha 🙂

 2. Moa

  Hej Andrea!
  Har en fråga till dig gällande ditt marmorbord.
  Jag har en månads gammalt marmorbord som har fått sååå mycket fläckar samt ringmärken. Hur är det med ditt marmorbord? Har du några tips för fläckar samt hur man får bort dem?
  Kram!

 3. Ebba

  Ett SUPER-tips är Arkivet! Det är en secondhandbutik som finns på Odenplan och Östermalm som är fyllda av fräscha secondhandkläder. Älskar att både lämna in och köpa kläder därifrån för känns som man får ”uppdatera”/byta ut sin garderob till så rimliga priser men också utan att behöva köpa nytt o konsumera så mycket hela tiden. De har mycket kläder från typ Other Stories, Monki, Cos, Zara, HM osv men också finare märken så att man kan fynda bra kvalitét till ett grymt pris. Som regel har de att inga kläder ska vara mer än 2 år gamla så allt är verkligen FRÄSCHT. Precis som med all second hand så kan det ibland kännas lite utplockat men ibland vill man köpa halva butiken hahah. Kika på deras instagram så kan du se lite mer – @arkivetsthlm ! Hoppas du hittar något fint <3

 4. Amanda

  Tips är att söka på favoritmärken så som NAKD, Nelly, ginatricot osv. på tradera!! Finns massor av fint till billigare priser ❤️

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting