AllmäntTräning

Träna med mig 4e Juni!

Det här är ju bara för jäkla roligt! Den 4e Juni ska jag hålla i ett träningspass tillsammans med Barebells, Bruce och Crossfit Solid på Hötorgsterrassen. Jag har redan bestämt vad det är vi kommer köra och det kommer bli riktigt svettigt och ännu mer roligt. Perfekt ju! För er som inte varit på Hötorgsterrassen innan så ligger det som namnet avslöjar precis vid Hötorget i Stockholm. Man går in från Sveavägen 17 och väl uppe på terassen finns en väldigt härlig yta att träna på. Ni är ju många som nämnt att det skulle vara kul att träna med mig men som kanske inte varit sugna på att binda upp sig för ett sex veckors bootcamp, så detta är ju perfekt!

Man anmäler sig via Bruce. Om ni redan är medlemmar så bokar ni bara precis som vanligt (passet ingår då i ert medlemskap). Om ni inte är medlemmar så kan ni ladda ner appen, bli medlem i själva appen (men inte teckna betalande medlemskap) och boka klassen för 100 kronor. Ni hittar enklast passet via att först gå in på Studios, söka på ”Rooftop Workouts / Hötorgsterrassen”, sen klicka på ”Visa pass”, för att sen skrolla ner till 4e Juni och mitt pass 17.00. Nej men satan i gatan vad peppad jag är på detta, vet att det är nästan två veckor kvar men ville ändå tipsa er om detta så fort passet släpptes så ni som verkligen vill komma bokar i god tid!

Behöver man kunna något specifik förutom att våga ta i? Svar nej! Det kommer vara ett jobbigt och roligt pass men man behöver inte vara proffs på något. I will keep it simple <3 Hoppas vi ses där 😀 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting