Tips

GLOW GLOW GLOW

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Såhär mot sommaren så brukar jag trivas extra bra i ”glow”. Haha vet att många är lite allergiska mot det ordet men vi kan även kalla det lyster. Tycker det är så fint med lyster i huden mot en solbränd ton, då känner jag mig verkligen fräsch. Det finns ju lite olika knep till att lyckas med detta så därför har jag samlat lite olika produkter för just detta ändamål.

1. Foundation med glow – LÄNK
2. Glow oil – LÄNK
3. Glow mist – LÄNK
4. Body Glow – LÄNK
5. Foundation med glow – LÄNK

Här hittar vi både foundations, kroppsoljor och spray för att skapa lyster. Jag har ju en färgad dagkräm från Lancome istället för foundation just nu och den tycker jag ger bra lyster, inget glitter eller så men den får min hy att se återfuktad och fin ut.

1. Hourglass – LÄNK
2. Zoeva – LÄNK
3. Sephora – LÄNK
4. Becca – LÄNK
5. Nars – LÄNK

Man behöver ju faktiskt inte bara fokusera på hyn, läpparna är också nice att göra lite glowiga. Här ovanför hittar ni fem olika läpprodukter som jag mer än gärna skulle vilja testa. Om ni klickar er vidare på dessa så ser ni att det finns flera nyanser av de olika produkterna också.

1. Fenty – LÄNK
2. Sephora – LÄNK
3. Too Faced – LÄNK
4. Tarte – LÄNK
5. Becca – LÄNK

Här har vi väl det mest ”självklara” valet när det kommer till att skapa lyster; highlighters. Jag har testat 1an, 3an och 5an och älskar dom alla tre. Skulle verkligen vilja testa den från Tarte då jag älskat alla produkter från Tarte jag testat hittills.

1. Fenty – LÄNK
2. Hourglass – LÄNK
3. Becca – LÄNK
4. Benefit – LÄNK
5. Too faced – LÄNK

Det här med highlighter sticks är någonting jag är helt främmande inför faktiskt. Trots att jag haft möjlighet att testa flera gånger så ha jag faktiskt aldrig gjort det. Kan tänka mig att jag skulle gilla resultatet i och med att det borde bli lite krämigare än med highlight i puderform. Hört mycket bra om det från Hourglass och Becca!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting