AllmäntTips

Serie ni måste se!


Ni har säkert redan sett och hört mycket om serien Chernobyl på HBO men jag måste ändå ta upp den här i bloggen. Jag och Gustav började se serien igår och jag är verkligen i totales chock över hur bra den är. Man har ju läst en del om Tjernobyl i skolan men jag har faktiskt inte sett några dokumentärer än. Serien är ingen dokumentär men den är baserad på verkliga händelser och ska ändå försöka visa upp en ärlig bild av vad det var som verkligen hände.

Även om den är spännande så ger den verkligen obehagskänslor. Det är så mycket som står på spel, så många människors liv som förstördes och eventuellt skulle förstöras. Och det sjukaste av allt när man ser den är serien är att detta verkligen hände, och inte ens för speciellt länge sedan. Serien finns som sagt på HBO! 🙂

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting