AllmäntTips

Sommarens finaste klänningar

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Om vädret tillåter den här sommaren så känner jag att jag i princip kommer leva i klänning haha. Nej men har verkligen snöat in mig på klänningar just nu och hittar nästan jobbigt många fina.. Här nedanför har jag samlat sexton olika som jag tycker är sååå fina. Mina favoriter är nig nummer 2, 5 och 15!

1an // 2an // 3an // 4an 

5an // 6an // 7an // 8an

9an // 10an // 11an // 12an

13 // 14 // 15 // 16

Kommentarer

  1. Anonym

    Du använder ju rätt mycket inspirationsbilder här på din blogg, men du uppger aldrig källa till bilderna. Detta borde du ju egentligen göra, eftersom du inte äger bilderna? 🙂 En tanke som har slagit mig några gånger!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting