AllmäntTips

Favoriter på sommarrean

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jag känner mig helt lost men tydligen är sommarrean igång för fullt nu! Brukar faktiskt tycka att sommarrean har betydligt mycket bättre saker att erbjuda än mellandagsrean. Här nedanför har jag samlat några favoriter från Asos!

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK
Men alltså huuuur fina är inte ALLA dessa klänningar? 5an kostar enbart 170 kr!

1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK
Tycker playsuiten är så söt!


1an – LÄNK // 2an – LÄNK // 3an – LÄNK // 4an – LÄNK // 5an – LÄNK // 6an – LÄNK

 

Kommentarer

 1. Lauren

  Åh om du någonsin får för dig att sälja citronklänningen köper jag den gärna!!
  Älskar att följa dig!❤️

 2. Hanna

  Hej! Gillar verkligen din blogg men det tar alltid så sjukt lång tid för bilderna att laddas, för att kunna se bilderna måste jag vänta i typ 5 min oavsett hur bra wi-fi jag har vilket leder till att jag typ aldrig orkar vänta på att bilderna ska laddas och därför inte ser dem vilket är tråkigt, har inte detta problemet på någon annan hemsida :/ vet inte om det är något du kan göra något åt med känns lite trist att inte kunna se bilderna

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Hanna! Nej vad tråkigt. Kan inte du berätta vad du använder dig av för enhet samt webbläsare? Typ iphone/safari HP dator/internet explorer osv? <3 Ska föra detta vidare!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting