AllmäntOutfitsTips

Sommarkläder + rabattkod!

I samarbete med Chiquelle

Några av er kanske såg min haul med Chiquelle på instagram igår, vissa kanske missade det. Oavsett så har jag i alla fall samlat alla bilder och länkar här i ett och samma inlägg så man får en lite tydligare överblick! För några år sedan gjorde jag kläd hauls väldigt ofta men nu har det gått rätt länge sedan sist därför blev jag väldigt glad när Chiquelle frågade om jag ville göra ett samarbete. Hittade verkligen SJUKT mycket fina sommarkläder på deras hemsida. No joke så har jag typ aldrig hittat så mycket fint jag vill ha på en och samma sida. Allt dom har inne just nu är sååå fin. Här nedanför kommer mina favoriter, glöm inte att ange ”ANDREA” i kassan som ger er 15% rabatt <3


Svart kjol – Slutsåld // Mintfärgad topp – LÄNK // Topp med vita detaljer – LÄNK
Tyvärr är kjolen slutsåld men det finns massor med andra fina kjolar inne på hemsidan. Jag är osäker på om jag någonsin haft pikétröja förut men tyckte dessa två var såååå fina. Lite tennis/golf-känsla och jag gillar det. Färgen är ju to die for..


Vit stickad tröja – LÄNK // Jeans – LÄNK
En lite mer ”svensk sommar”-outfit haha. Jeans och stickad tröja haha. Nej men tycker om det här tröjan så mycket, vet inte riktigt om det syns på närbilden men den är nästan lite skimmrig, så fint!


Klänning med knappar – LÄNK
Sånna här typer av klänningar är ju verkligen det absolut skönaste man kan ha på sig på sommaren enligt mig. Den här finns i flera färger!

Beige kjol – LÄNK
Tyckte den här kjolen var så cool med fickorna!

Beige klänning med knytdetaljer – LÄNK
Ärligt talat hur fin var inte den här klänningen? I beiget var den liiite genomskinlig så ett tips är att ha beiga underkläder!

Här nedanför är lite fler tips från hemsidan!


Beige kjol // Grön klänning // Gul kofta


Turkos kjol // Turkosa jeans // Grön klänning

Blå klänning // Svart linne // Jeansjacka 

 

Happy shopping!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting