Allmänt

Migrän

Idag har jag haft migrän vilket är första gången på hela 2019 tror jag. Trots att jag själv inte kan påverka ett migränanfall så har jag inte kunnat låta bli att känna mig besviken idag, besviken på att jag inte gjort någonting annat än att ligga i soffan. Som tur är så har jag varit mer besviken på själva migränanfallet än mig själv så har inte deppat ner totalt idag som tur är. Började dagen med ett tandläkarbesök som gick bra, hade bara en vanlig kontroll. Förutom lite tandsten så såg allt bra ut, har haft mycket mindre besvär med min nedre visdomstand sedan jag drog ut den övre på samma sida så det är riktigt skönt. Efter tandläkarbesöket åkte jag hemåt med planer på att få en jävla massor gjort men direkt efter att jag kom hem kände jag bara hur huvudet började dunka. Har som sagt inte haft migrän på riktigt länge nu så tänkte inte att det kunde vara det utan tog det bara för vanlig huvudvärk = tog alltså inga värktabletter eller medicin i tid.

Nu x antal timmar senare är jag i alla fall på benen igen och ska in till stan för en glass-aw, hur härligt? Haha i det passande vädret också! not. Nej men det kommer nog bli trevligt, ska bli skönt att lämna lägenheten lite och få frisk luft.

Vi hör senare <3 

Kommentarer

  1. Marie

    Hej! Det här hör väl inte till inlägget egentligen men ville kommentera det ändå. Tycker att du är en så himla bra förebild inom det här med kost och träning, att du fokuserar på att man ska må bra av träningen. Finns så många på instagram som man får ångest av och fokuserar så mycket på ytan. Jag tycker verkligen att du skiljer dig från mängden! Keep up the good work!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting