AllmäntMin dag/helg i bilder

Cheers to the weekend

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Jacka – LÄNK // Linne – LÄNK // Jeans – LÄNK

Den här bilden är ju faktiskt tagen i torsdags och inte i helgen men den fick vara med ändå då jag fick lite frågor på instagram angående inköpsställen till kläderna. Något jag tycker är lite kul är att jag och Gustav delar på jackan, den är unisex och passar bra på oss båda. Stockholm har haft fantastiskt väder den här helgen så vi har varit mycket utomhus. Man får passa på 😉 Jag fotade i alla fall ingenting i fredags. På morgonen hade vi tvättstugan och på kvällen så tränade jag och Gustav boxning tillsammans på Slagskeppet, det var riktigt kul. Har verkligen en helt GALEN träningsvärk i ryggen och magen från det.

På lördagsmorgonen var det återigen bootcamp som stod på schemat! Känns så tråkigt att vi bara har ett lördagspass kvar nu. I och med midsommarhelgen så uteblir helgens pass. Så nu är det bara två veckor kvar, tiden har gått så himla fort! Här ovanför ser ni woden som jag hade förberett åt tjejerna. Sjukt slitigt och jobbigt pass, var enormt imponerade av allas insats. Först fick de springa runt huset i par (uppskattningsvis 1 km), när båda var tillbaka så fick dom göra 60-40-20-stegen. Först gjorde man 60 front eller back squats (25-40 kg), efter det 60 burpee over bar, efter det 60 box step overs med två stycken 8-16 kg kettlebell. Sen gjorde man 40 back squats, 40 burpee over bar osv. Sista rundan bestod av 20 reps av de tre olika övningarna och efter det avslutade man med 100 air squats. Man jobbar alltså två och två, delar på repsen och jobbar när kompisen vilar (förutom i löpningen och air squatsen).


Efter bootcampet så åkte jag mot söderort för en dag i solen vid vattnet. Det var skönt att det inte var sådär snudd på obehagligt varmt som för några helger sedan. I lördags var det typ 24 grader, varmt men inte så man fick panik.


Det var jag, Gustav, Gustavs syster Linnea och massor med kompisar som hängde. Jag gjorde faktiskt badpremiär i Sverige för i år. Eller nu när jag tänker efter så har jag faktiskt redan badat i Sverige i år; jag isbadade ju i Mars! Vi lyssnade på bra musik, kickade lite fotboll och bara chillade. Vid fyra ungefär så rörde vi oss hemåt för att duscha och göra oss i ordning för kvällen.

Har förresten fått lite frågor kring Gustavs badshorts. Dom är köpta i två-pack (ljusgröna och ljuslila) och ni hittar dom HÄR


Jag och Linnea åkte hem till hennes och Gustavs mamma för en grillkväll på kajen där dom bor. Jag grillade vegoburgare som blev sinneeesss goda och till det serverades det potatisgratäng och god sallad. Det var så mysigt att se alla båtar åka förbi, vattenskotrar osv. Älskar att sommaren resulterar i att man är ute mer.


Efter middagen hos Gustavs mamma så åkte jag in till Söder och mötte upp grabbarna grus igen. Först hängde vi på Jonas innergård för att sedan gå vidare mot Bleck. På tal om ingenting så har jag tänkt på en sak. Blir det konstigt för er när jag nämner folk vid namn som ni kanske inte vet vilka de är? Är det kanske bättre att bara skriva ”en kompis”? Hmm.. Känns ju personligare att skriva namn men det kanske bara blir ännu mer förvirrande? I alla fall, efter häng på Jonas innergård så promenerade vi bort till baren Bleck. Där drack jag nog det mesta jag druckit på hela året under en och samma kväll. Det var dock inte speciellt mycket men det blev 1 glas bubbel, 2 drinkar och 1 shot. Inte vilken shot som helst, en jävla tequilashot. Jag har inte druckit tequila sen jag var 19 och hade min vidrigaste fylla ever på tequila hahaha. Men det gick faktiskt bra. Man ba snälla jag höll liksom för näsan hahah?


Vid elvatiden slängde vi in handduken och promenerade hem. Finns fan inte mycket som är lika fint som att promenera hem ljumna sommarnätter. Nästan lika fint som killen på bilden <3


Sommarnatt <3


Klockan 09.00 vaknade jag och var bakis!!!! Hur fan är det möjligt haha?? Min kropp har blivit så ovan vid alkohol haha.. Nej men bakis kanske är att ta i lite men huvudvärken var verkligen ett faktum. Efter en treo och lite frukost var jag som tur var återställd. Jag och Gustav hade inga planer för söndagen och promenerade planlöst runt i Gamla Enskede och därifrån över till Södermalm igen. Vi gick till Nytorget där vi mötte upp vår vän Lizze.

Vi satte oss på Kaferang för lunch. Gustav beställde någon bowl och jag en chevre-macka som smakade gudomligt. Den här bilden är faktiskt tagen med min Iphone i porträttläge. Ibland funkar den funktionen super som på denna bild men oftast blir det lite halvdant kan jag tycka.. Efter en islatte på maten så rörde vi oss hemåt igen för lite söndagsstädning och matlagning.

En riktigt lugn och härlig söndag, och helg för den delen. Har vilat från träning både lördag och söndag så idag måndag känner jag mig riktigt peppad att kötta järnet! Idag så vloggar jag, får se om det blir bara idag eller om ni får hänga med på videon imorgon också! <3 Kram

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting