Allmänt

Veckans planer

MÅNDAG
Bootcamp på morgonen. Näst sista måndagen där jag går upp 05.00 för den här gången, lite skönt måste jag ändå erkänna haha.. Efter bootcampet ska jag möta upp Mathilda vilket ska bli så kul. Känns som att vi inte har träffats på eviiiigheeeeter.  På eftermiddagen ska jag jobba hemifrån bara och på kvällen har jag inga speciella planer.

TISDAG
Tänkte träna på morgonen/förmiddagen för att sedan jobba hemifrån från lunch till kväll. På kvällen håller Barebells i en sommarfest som jag ska gå på, ser verkligen fram emot det! Går ju inte på så mycket sånna tillställningar längre men allt dom styr gillar jag verkligen!

ONSDAG
Bootcamp på morgonen & jobba hemifrån. Sen lär jag och Gustav träna tillsammans på kvällen. Vi har inte tränat så jättemycket tillsammans på sistone då han har börjat träna mer boxning och jag mer crossfit. Vi båda tycker att båda sporterna är roliga men han gillar boxning lite mer och jag crossfit lite mer. Vi båda prioriterar dock att träna tillsammans ett par gånger i veckan, det är så kul <3

TORSDAG
Färga och fixa brynen är det enda jag har på schemat. Tänker att jag säkert lär förbereda lite matlådor osv om jag får feeling hehe.

FREDAG
Midsommarafton! Vi har dock inga planer än haha.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting