ResorVideoinlägg

Vi har bokat resa!

TILL AMSTERDAM!

I augusti förra året så åkte jag och Gustav till Amsterdam i fem dagar och levde vårt bästa liv. Båda två hade varit i Amsterdam en gång tidigare och blivit kära i staden. Sen åkte vi dit tillsammans och det var verkligen en av de bästa resorna jag varit på. Vi hittade på massor med skoj, slappade på hotellrummet och kollade serier, åt god mat osv osv. Båda gångerna jag har varit i Amsterdam har jag verkligen känt att jag skulle kunna tänka mig att bo där, det händer inte ofta att jag känner så ska ni veta. Det är cirka två månader kvar tills vi drar och jag känner att det kommer vara ett perfekt avslut på sommaren 2019.


Här har ni en vlogg från när vi var i Amsterdam som Gustav ansvarade över att filma. Guuuud vad mysigt vi hade det. <3

Kommentarer

  1. Sandra

    Åhh ett tips om ni vill göra en liten utflykt är att åka till staden Haarlem! Suuuperfint och inte lika crowded som Amsterdam, tog bara 20 min med tåg har jag för mig :’)

  2. alice

    ÅÅÅH!! Jag har bokat en resa till Amsterdam åt mig och min pojkvän ska få när han fyller år i höst så vi åker dit då. Kan inte du snälla göra ett inlägg om tips på vad man kan göra i Amsterdam, ställen att käka på osv! Ska vara där fre-mån och tanken är äta gott, strosa, slappa, dricka bärs osv. KRAM och tack för jättebra blogg + insta. <3 <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting