AllmäntMin dag/helg i bilder

Dagen efter

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Dagen efter midsommar vaknade jag och Gustav upp hemma hos min pappa strax efter tio. Vi sov faktiskt till längre än tio både i fredags, lördags och söndags vilket är ganska sjukt i och med att jag inte tror att det har skett en enda gång förutom nu under hela året haha. Antar att vi både behövde ladda upp och återhämta oss. Vi började dagen med att städa, städa och återigen städa. Även fast det inte var röjigt i fredags så blev det ändå rätt stökigt men efter en timme var allt återställt och vi satte oss ute i solen. Vi gjorde i ordning lite iskaffe, så jäkla gott.


Vet att man kan göra iskuber av kaffe men vi hade inte riktigt tålamodet för det så körde bara kaffe + kall mjölk + isbitar istället.


Topp – LÄNK // Shorts – LÄNK
Efter några timmar så promenerade vi hem till min mamma, vi var bjudna dit på middag. Jag såg ut såhär, haha man ser att jag är lite trött men var gör det.


Fina fina fina sommar jag älskar dig så det gör ont 🙁


Nora hade färgat håret vilket jag tycker blev riktigt snyggt!


Bella var såklart med <3


Lite snacks innan maten.

Och efter! Ni ba men perfekt man ser en halv godis haha..
Bästa Nora hade gjort jordgubbsmilkshake till oss! Gjord på mjölk, vaniljglass och svenska jordgubbar. Så sjukt gott!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting