AllmäntTräning

Min måndag & veckan som kommer


Heeej! Även om klockan bara är 13.00 när jag skriver detta så känns det som att den här dagen redan har varit så himla lång. Det känns ofta så dagarna vi har bootcamp även om jag bara går upp två timmar tidigare än vanligt. Det känns väl så i och med att jag då går iväg och ”gör något”. Imorse var det i alla fall vårt sista måndagspass för denna omgångs bootcamp vilket känns lite sorgligt. Man har ju lärt känna tjejerna nu och alla har verkligen utvecklats något enormt. Idag var det jag som höll i passet och då var det styrka som stod på schemat, kan slå vad om att dom kommer ha träningsvärk imorgon moahhahah…

Efter bootcampet så åkte jag själv till gymmet för att möta upp min kompis Sofia. Vi tränade tillsammans förra måndagen också vilket ni kan se i min vlogg som släpps 15.00. Det var också det passet jag publicerade för typ en vecka sedan (det på takterrassen). Idag var vi inte utomhus men det gjorde ingenting. SATAN i jävla gatan vilket jobbigt pass vi körde haha. I slutet stod jag verkligen och såg suddigt och sa ”det känns som att jag ska dö” haha. Det sjuka är ju att det är den känslan som är så jävla skön att uppnå ändå, eller ja i alla fall när den börjar avta haha. Vi körde en team wod som såg ut såhär:

E7MOM – 35 min 
a) 40 cal air bike + 100 wall balls 9/6 kg
b) 40 cal row + 100 toes to bar
c) 40 cal air bike + 100 deadlifts 60/40 kg
d) 40 cal row + 100 burpees
e) 40 cal air bike + AMRAP power cleans 60/40 kg

På 7 minuter ska man alltså klara varje ”set/bokstav”. Så det första sju minuterna gick till att cykla 40 cal tillsammans följt av 100 wall balls tillsammans. På cykeln (och rodden) körde vi 10 cal var upp till 40. Sen körde vi 10 reps i taget på allt förutom burpees då körde vi 5 i taget. Vi skalade denna wod lite och körde toes to bar varvat med sit ups och tuck ups. Sen när det kom till burpees så körde vi så långt vi hann på 6 minuter så vi fick en minuts vila innan det var dags för sista omgången. Nej men alltså att cykla tar verkligen slut på mig på ett sjukt sätt, bra att Sofia pushade mig haha!

Efter passet så promenerade jag hem genom min lilla favoritväg och sen städade jag lite hemma innan det var dags för lunch. Var verkligen sååå hungrig redan vid elva men så blir det väl efter ett pass som detta hehe. Nu sitter jag på soffan och planerar lite inför veckan som kommer.

Måndag: Förutom det ni redan läst om + tvättstugan så ska jag äta middag med Anna och Elsa ikväll. Ser verkligen fram emot det, det blir tapas. SÅ nice ju.

Tisdag: Jobba hemifrån och träna är de enda planerna.

Onsdag: Sista onsdagspasset för bootcampet! Förutom det inga planer mer än att jobba. 

Torsdag: Mini-semester eller hemester, vad man nu vill kalla det. Nej men Gustav har semester den här veckan och kommer hem från sin kompis landställe på onsdag så på torsdag och fredag tänker jag att jag också ska köra lite semester tillsammans med honom. Så ska försöka förbereda inlägg under måndag, tisdag och onsdag inför dessa dagar vi bara kan njuta av ledigheten tillsammans.

Fredag: Samma som torsdagen egentligen. Det är så skönt att allt går på halvfart nu under sommaren tycker jag <3

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting