AllmäntVideoinlägg

Vlogg: Så tänker jag kring kost


Alltså kan jag någonsin få göra en vlogg utan att det ska bli strul med redigeringen? I don’t think sååååå. Nu är i alla fall vloggen jag spelade in för exakt en vecka redo och klar uppe på tuben. I den här vloggen så försöker jag visa det mesta av vad jag äter på önskemål av er samt så berättar jag kring hur jag tänker kring min kost. Jag har ju tidigare sagt att jag inte tänker så mycket på min kost men sanningen är faktiskt att det har förändrats lite på sistone (obs det är med största sannolikhet inget snack som kommer trigga någon). Pratar ingenting om att äta mindre eller ”nyttigare”.

Hoppas ni gillar vloggen <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting