AllmäntResor

Hit vill jag i sommar!

Okej jag kan fan inte riktigt fatta att sommaren redan är i full gång. Det är liksom JULI på måndag, helt galet ju. Jag tror inte att jag har delat med mig så mycket av mina sommarplaner men det beror mestadels på att jag inte har så många som är spikade förutom min och Gustavs resa till Amsterdam. Det finns i alla fall några saker jag skulle vilja spika asap och jag tänkte berätta för er vad det är:


Bilder: hittade på Pinterest
Någonting jag tyvärr tror kan bli lite svårt men som jag vill mer än allt är att åka till Gotland. Jag var ju där förra sommaren i två dygn samt en helg i Oktober men jag vill ha meeeer. Jag vill så gärna uppleva några sommardagar på Gotland igen. Får se om jag och Gustav kanske får till någon långhelg eller något, skulle vara dömmmeeeennnn.


Bilder: hittade på Pinterest
Nästa resmål inom Sverige är Varberg. Jag har hört massor med bra om Varberg men det är väl inte själva resmålet i sig jag är mest taggad på utan det är slippa vara utan min kille i en vecka hehe.. Gustav ska jobba i Varberg vecka 29 och det skulle vara väldigt kul om jag kunde åka med. Eller åka med och åka med, skulle ju självklart få fixa eget boende osv och det är där skon klämmer så att säga. Inte det lättaste att hitta verkar det som 🙁

Kommentarer

 1. S

  Hej fina du!! 🙂

  Skulle inte du kunna göra ett ”om jag skulle spendera ett par veckor vid Medelhavet nu skulle jag klä mig i…” och tipsa om fina outfits till kvällarna, sköna outfits till stranden osv!!! Vore superkul 🙂

  Kramis <3

 2. Anna

  Hej Andrea! Vet att du inte frågat efter tips men tänkte att det alltid kan vara skönt att få veta vad vi som bor här vet och tycker.

  Det låter som din kille kanske ska jobba på Hallifornia? Oavsett så är det en härlig festival som kommer äga rum samma tid som ni ska vara här. Då finns det möjligheter att testa mat av olika slag, vara med på yoga och surf, ta del av konserter eller helt enkelt bara gå runt och ta det lugnt. Haha nu låter det nästan som om jag jobbar för Hallifornia, men det brukar vara en både populär och uppskattad festival.

  Om du letar efter andra bra ställen att äta på så rekommenderar jag; Campino – en pizzeria som har den bästa plocksalladen i stan, där det även ingår nybakt pizzabröd till salladen. &Olles – som ligger längst ut i viken Apelviken, där de serverar de bästa räkmackorna. Brittas – som även ligger i Apelviken, har riktigt goda pizzor som jag rekommenderar starkt! (Mycket folk i Apelviken om somrarna dock så bäst att beställa mat och ta nåt att dricka medan du väntar – det kan ta en stund..)

  Om du ska beställa glass, så rekommenderar jag Rolands café i hamnen. Där serveras riktigt god Sia-glass. Det gäller bara att inte lockas av konkurrenten lite längre fram; kulingen, som oftast har mer folk, men inte lika god glass!

  Om du skulle vilja surfa, testa S.U.P eller något liknande, stick ner till Apelviken, där finns många olika företag som sysslar med vattensporter!

  Hoppas det inte blev allt för rörigt och att du uppskattar infon. (Tack för en grym blogg och för din och Mathildas grymma podcast, som jag fortfarande uppskattar!

  Kram Anna

 3. Anna

  Åh, då är det kanske Hallifornia han ska jobba med? Oavsett så finns det mycket att hitta på i Varberg just den veckan eftersom festivalen Hallifornia är just då. Det brukar finnas allt från yoga, surf och sport-events till massa olika sorters foodtrucks.

  Haha nu låter det som om jag jobbar för Hallifornia, men det brukar vara populärt och väldigt kul att bara vandra runt i stan och träffa folk. Annars kan jag varmt tipsa om stranden kåsa som är en av de finaste sandstränderna vi har, dock så är det rätt populärt och ofta rätt mycket folk.

  Det finns några härliga restauranger i Apelviken, mina två favoriter är; Brittas, som har väldigt goda pizzor och &olles som har goda räkmackor och sallader. Om du ska köpa plocksallad att ta med så har pizzerian Campino bra plocksallad, och där får en även några bitar pizzabröd till. (Campino ligger dock i stan, inte i Apelviken)

  TIPS!! Om du är i hamnen och ska köpa glass; välj då Rolands café istället för kulingen. Kulingen är mer populärt och har oftast mer folk, men glassen på Rolands är MYCKET godare, jag lovar!

  Jag vet att du inte frågade om tips, men hoppas du får nytta av detta, och att det inte blev varken för mycket eller för rörigt!
  Ha det fint, kram på dig!

  PS: Om du är intresserad av att testa på surfing av något slag, hör av dig!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting