AllmäntVideoinlägg

Vlogg: Jag målar graffiti

Jaha, i den här vloggen får ni se mig göra någonting som ni förmodligen inte trodde att ni skulle se mig göra haha. Så borde det i alla fall vara för jag själv har inte tänkt något kring att måla graffiti förut. Gustav är som ni ser i vloggen väldigt duktig och peppade mig till att våga testa. Att måla, rita osv har alltid varit en svaghet hos mig och någonting jag tyckt varit väldigt jobbigt i skolan osv så först var jag inte så taggad men sen kände jag bara; why the hell not? Jag vill ju bli bättre på att testa nya saker!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting