AllmäntOutfits

Dubbelmoralen

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Jacka – slutsåld // Jeans – LÄNK // Väska – LÄNK // T-shirt – LÄNK // Tofflor – LÄNK

Alltså hur fin är inte min nya väska? Den kostar bara 100 kr på rean nu och finns även i rosa, så fin ju! Snyggt matchat med lyxshaken också va haha? Nej men hej på er! Det är lördag och ÄNTLIGEN börjar min dag med lite solsken. Fan så lätt det var efter förra sommaren att predika om hur fantastiskt Sverige är på sommaren, att man minsann inte ”behöver” boka någon utlandssemester, Sverige är ju underbart! Efter den här veckan känner jag redan lite panik om jag ska vara ärlig. Jag kräver inte 28 grader och sol men åtminstone 21-23 grader och LITE sol, är det så mycket begärt haha? Det märks ju i alla fall att vår stackars planet är i obalans. Jordbävningar, värmerekord och samtidigt hade vi i Stockholm kyla-rekord för Juli månad här om dagen.

Jag vet inte riktigt vad det är som egentligen är grunden till att jag vill bort. Jag känner att jag vill bort från Stockholm, bort från Sverige. Tankarna går direkt till Bali som jag blev så förälskad i när vi var där i våras. Vad är det egentligen som hindrar en från att flytta mer än tryggheten här hemma? Man kan ju bara hyra ut lägenheten och dra, kanske plugga på distans? Ja hörni, jag känner mig i vanlig ordning lite tankespridd som ni kanske märker. Just nu sitter jag i alla fall i min soffa och väntar på att tvätten ska bli klar, sen tänkte jag åka och handla för att sedan städa lite här hemma. Sen får vi se vad jag hittar på, min lördag är hittills rätt oplanerad faktiskt. Imorgon kommer Isabelle hem till mig på frukost/brunch och sen ska vi träna tillsammans. På kvällen kommer äntligen Gustav hem, det ser jag verkligen fram emot <3

Kommentarer

 1. Johanna Sinkkonen

  Hej fina Andrea!!
  Detta gör mig så jäkla provocerad, hur folk ständigt klagar på vädret och man hela tiden bönar och ber efter sol och att sol är det enda bra vädret, när vi de facto behöver regn. Förra året var ingen fantastisk sommar, det var katastrofalt, torka och en massa bränder, allt på grund av oss. Dessutom ska inte sommaren va särskilt varm i Sverige. Och det känns oxå som att exakt alla glömmer bort hur förra sommaren var eller hur maj/juni månad var detta år och vilken värme vi hade då, moder jord behöver regn också!! Vill inte låta elak och tror att du vet allt detta men så fort de börjar regna så glöms alla soliga dagar bort som faktiskt varit. Njut när det regnar, njut när det är sol. Men förstår att man kan längta bort men det är så tråkigt att vädret har en sådan jäkla inverkan på oss. Vi bör ta hand om Moder jord och vara tacksam över vad den ger oss med tanke på hur dåligt vi behandlar den.
  Jag menar inget ont. Jag hoppas du förstår vad jag menar. <3
  KRAM

 2. C

  Har upplevt det senaste att dina bilder inte syns när jag läser din blogg via Bloglovin, måste klicka vidare in på din blogg från appen för att se dem. Ha en fin helg 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting