AllmäntMin dag/helg i bilder

Min helg

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Heeej kompisar! Här kommer ett inlägg med en liten sammanfattning av min helg <3

I fredags körde jag först ett roligt träningspass. Eller ja, det gick bra men jag kände mig rätt trött i kroppen så tog det relativt lugnt. Insåg på plats att jag verkligen behövde vila på lördagen vilket jag också gjorde. Det är nästan problematiskt att tycka att det är så roligt att träna för jag tycker det är så tråkigt att vila när man egentligen inte känner för det. Sen kan det gå en hel vecka utan att jag tränar för att jag känner för det då, aa ni förstår. Men i fredags åkte jag i alla fall hem till Naomi som precis hade flyttat in i en ny lägenhet med sin kille. De har tidigare bott i andra hand och har nu äntligen fått ett förstahandskontrakt, stort grattis till dom! Vi lagade hemgjord pizza och åt jordgubbar med nutella och catchade upp massvis om vad som hänt sedan sist. I vanlig ordning pratade vi massor med minnen, vi har ju ändå känt varandra i 11 år nu <3 Det känns så underligt ändå, att man varit vänner så länge och nu helt plötsligt är vi båda vuxna. Egna lägenheter, körkort, jobb och hela faderullan.


Skor – LÄNK // Väska (100 kr) – LÄNK // Jeans – LÄNK (klippt dom längst ner själv)

På lördagsmorgonen jobbade jag lite. Mejlade och fotade ett samarbete som ska upp i slutet av juli samt lite annat. Vid lunchtid ungefär så skrev Linnea (Gustavs syster) till mig och frågade om jag ville ses vilket jag gärna ville då jag inte hade några planer alls för dagen. Vi chillade lite hemma hos mig först och sen åkte vi iväg till Drevviken för lite mellis i solen. Det var verkligen galet hur varmt det blev så fort solen kom fram och sen direkt när den försvann blev det svalt igen. Jag hade till och med klätt mig för varmt i mina jeans.

När vi satt där vid vattnet så bevittnade vi även en möhippa (är jag ganska säker på att det var) och då kände jag bara FAN vad kul att se en lite ”annorlunda” möhippa än vad man ser i sociala medier eller på stan. Antingen ser man folk som drar iväg på resor man knappt fattar hur alla ska ha råd med eller så går någon stackare runt med fula kläder på stan och delar ut gratis kramar? Daaaa fuuqq?? Tycker någon att det ens är roligt? Detta glada gäng hade det lite festligt med bubbel samtidigt som en av dom guidade gänget igenom en sjukt rolig fem-kamp. Nej det verkade bara så avslappnat och kul och jag blev ännu en gång påmind om att jag blir så påverkad av sociala medier. Bara för att jag ser möhipp-resor så tänker jag liksom automatiskt att det är så det ”måste gå till” men så är det ju verkligen inte. Jag skulle verkligen tycka att det var sååå drömmigt att börja dagen på något spa, sedan göra en gruppaktivitet likt femkampen följt av middag och en festlig utgång!


Sen när jag väl var hemma igen så lagade jag lite middag i form av ungsrostad potatis och en liten filégryta. Tog en creme fraiche med smak av vitt vin och örter tillsammans med lök, bladspenat, soltorkade tomater, champinjoner, filébitar och lite kryddor. Blev sjuukt gott faktiskt. Senare på kvällen rörde jag min in mot Södermalm för att möta upp ett gäng vänner, bland annat min kompis Eddy som äntligen flyttat hem från Cypern där han bott i typ tio månader. Det var riktigt kul att hänga igen! Efter vi varit på en bar ett tag så rörde vi oss vidare mot älskade Trädgården. Den här gången var det dock lite väl mycket folk om jag ska vara ärlig men oavsett så tycker jag alltid att det är väldigt trevligt där. Bra att veta är att dom är rätt hårda med sin åldersgräns på 21 år.


På söndagsmorgonen så kom Isabelle hem till mig. Så mysigt ju! Vi hade bestämt oss för att äta frukost tillsammans följt av ett träningspass. Vi gjorde äggröra på ägg & creme fraiche, stekte champinjoner, drack smoothie och åt färskt bröd; så nice! Efter frullen så rörde vi oss vidare mot Träningsverkstan i Huddinge för en team wod. Det var en amrap på 30 minuter och de första 15 minuterna gick alldeles utmärkt men sen började jag må lite konstigt så tog det väldigt lugnt efter det. Här ovanför ser ni i alla fall passet! Man är två som delar på allt som står på tavlan och kör så många varv man hinner på 30 minuter. Det var riktigt kul!

Och på söndagskvällen kom min ääälskade fina kille hem från sin jobbresa. Wow vad jag saknar honom när vi är ifrån varandra, det är så fint att få sakna. Söndagen avslutades verkligen på bästa sätt då vi tog ett gemensamt beslut angående nästa år som gör mig så jäkla glad. Kommer självklart berätta mer för er när det närmar sig men nu är i alla fall en plan satt för en framtida dröm som förhoppningsvis ska gå i uppfyllelse. Detta var verkligen precis vad jag behövde och jag känner mig så sjukt taggad på livet. Yeeeey <3 <3 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting