AllmäntTips

White favorites online

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR FRÅN GINATRICOT, H&M, AFOUND, AXEL ARIGATO, NA-KD & ASOS

Bildkälla: Pinterest

Någonting jag försöker tänka på mer och mer när jag shoppar är att satsa på plagg jag tror att jag kommer vilja ha en lång tid framöver. Det slutar ofta med att jag håller mig till rätt neutrala färger som grå, svart, vitt osv. Vitt är ju så jäääkla fräscht, speciellt nu på sommaren. Här nedanför har jag samlat några favoriter i vitt, hope you’ll like it! <3

Klänning – LÄNK // Jacka – LÄNK // Jeans – LÄNK // Väska – LÄNK

Klänning – LÄNK // Bikinitopp – LÄNK // Bikiniunderdel – LÄNK // Jumpsuit – LÄNK // Topp – LÄNK

Tröja – LÄNK // Jeans – LÄNK // Kofta – LÄNK // Kjol – LÄNK

Chunky – LÄNK // Clean – LÄNK // Adidas – LÄNK // Puma – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting