AllmäntTipsWanted

Wanted – Beige interior

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bildkälla: PinterestJag och Gustav har nu bestämt oss för att lägga inredningsprojekten här hemma på hyllan, i alla fall de stora förändringarna. Detta på grund av att vi inte riktigt vet hur framtiden kommer se ut på hemmafronten, om vi kommer flytta eller liknande. Men dekorationer så som kuddar, tavlor, lampor osv är ju inte lika drastiska (eller dyra) som en ny soffa så det kan jag inte låta bli att kolla runt på. Jag ÄLSKAR verkligen beiget när det kommer till inredning och trots det så har vi knappt något beiget hemma alls. Okej nu ljuger jag, hela vårt sovrum är typ beiget hehe. Här nedanför hittar ni i alla fall några inredningsfavoriter online <3

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an // 9an // 10an // 11an // 12an

 

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting