AllmäntSkönhetTips

Rosa hår, Way out West & rabattkod!

I samarbete med Maria Nila


Kommer ni ihåg i höstas när jag testade Maria Nilas Colour Refresh i färgen Peach? Om inte kan ni se bilder HÄR. Jag tyckte ju i alla fall att det var en så rolig och enkel grej så nu har jag test-färgat håret ännu en gång inför Way Out West och jag måste säga att jag blev riktigt nöjd, kommer definitivt köra på denna look i Göteborg om ett par veckor. Jag ska till Way Out West tillsammans med Maria Nila som faktiskt kommer finnas på plats för att styla era hår, hur fett??? Ska bli så kul!

Många vill ju göra sig lite extra fina eller coola inför en festival och då tycker jag verkligen att denna icke permanenta färginpackningen gör ett riktigt bra jobb. Du applicerar bara inpackningen i fuktigt hår, låter den sitta i 3-10 minuter beroende på vilken intensitet du vill ha på färgen och sen tvättas den ur efter 4-10 tvättar.


Pink Pop // Cherry Red // Lavender // Peach
Här har ni länkar till fyra av Maria Nilas Colour Refresh-inpackningar. Dessa finns även i mer neutrala färger för den som bara vill hjälpa sin egna hårfärg hålla lystern bättre, så jäkla smart! Och juste, dessa är precis som alla produkter Maria Nila producerar helt veganska, cruelty free och producerade i Sverige. Yey!

 
Jag valde att köra på en rosa look då jag 1. älskar rosa och 2. det passar till det mesta. Sist hade jag ju Peach i hela håret men den här gången körde jag bara i topparna. Tror dock att jag kommer ha i färginpackningen lite högre upp till festivalen så det blir ännu mer wow-effekt!

Färgerna jag valde att blanda var Pink Pop och Cherry Red. Tycker det blev såå bra! Man klarar sig galant med enbart en Colour Refresh men om man vill skapa sin egna, unika färgton så kan man blanda hejvilt som man vill!


Nora testade också färgerna och här ser ni hur samma blandning blev på ljusare hår, så fint!

Nu till något vi alla väntat på, ni är mååånga som efterfrågat detta och nu är det äntligen dags för en rabattkod på Maria Nilas hemsida. Ni vet ju att deras produkter är de enda jag använder i mitt hår och är mina absoluta favoriter.

ANDREA20 ger er alltså 20% rabatt på HELA sortimentet på marianila.com, så jäkla nice ju!

Är ni nyfikna på fler produkter än Colour Refresh? Kolla in dessa inlägg jag skrivit tidigare:

Midsommarstylar håret – LÄNK
Min hårvårdsrutin i solen – LÄNK

Kommentarer

 1. Bea

  Hej Andrea!
  Jag vet att du läser en del böcker och undrar om inte du hade kunnat göra ett inlägg med några av dina favoritböcker som du nyligen läst? Jag hade behövt lite tips och det känns som att det var längesen som du tipsade om böcker! Kram

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Bea! Jag har faktiskt inte läst så många böcker på sistone om jag ska vara ärlig. Läste du mitt inlägg efter Bali-resan där jag tipsade om böckerna jag läste där? Annars hittar du det inlägget HÄR: https://andreahedenstedt.se/2019/03/30/bokrecension-av-bockerna-jag-laste-pa-bali/
   Efter det har jag läst boken ”En vanlig familj” som påminner rätt mycket om Störst av allt. Just nu läser jag ”A new earth” av Eckhart Tolle, kan rekommendera dom båda. Kram! <3

 2. Anonym

  behöver håret vara blekt sen tidigare? har för mig att jag har hört att det måste vara det för att färgen ens ska reagera🤔🤔💓

 3. Clara

  Hej Andrea!

  I din vlogg, om hur du tänker kring kost, visar du upp en vit klänning med tunna ränder på som du tycker är lite genomskinlig. Jag har letat och letat och letat, haha, men inte hittat den nååågonstans! Tyckte den var så himla fin och undrar därför var du köpte den?

  Kram fina du!

  1. Andrea Hedenstedt

   Hej Clara! Den är köpt på Zara men jag hittar faktiskt inte den på hemsidan nu när jag tänkte ge dig en länk 🙁 Köpte den runt midsommar ungefär men du kanske kan hitta den i butik Kram! <3

 4. Victoria

  Va försiktig!! Den rosa tvättas inte ur! Den gick inte ur på mitt hår ens med blekning… riktigt besviken :/

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting