AllmäntTips

Badställen i Stockholm


Igår var jag på två olika badställen här i Stockholm vilket påminde mig om att ni rätt ofta frågar mig om tips på olika badställen.


På dagen var jag på Gålö med Sofia och på kvällen så åkte jag och Gustav till klipporna  i Örnsberg vid Vinterviken.

 
Där fanns brygga vid klipporna med stege. Så man kunde ligga och sola på själva klipporna och sen bada från brygga, perfekt ju!

Badställen inne i stan:
Tantolunden
Långholmens klippbad
Fredhälls klippbad

Badställen utanför stan:
Hökarängsbadet
Flatenbadet
Långsjön i Älvsjö
Erstaviken i Nacka
Gömmaren i Huddinge
Årsta havsbad i Haninge
Oxnö Klippbad på Gålö
Örnsberg klippbad
Liljeholmskajen
Trekanten i Liljeholmen

Hehe nu ligger alla dessa tips utanför stan söder om Stockholm men i och med att jag bor och är ifrån söderort så blir det ju lätt så att det är här man hänger. Men jag skulle verkligen vilja tipsa er som besöker Stockholm att våga er utanför tullarna,S Stockholm är SÅ mycket mer än Östermalm, Kungsholmen, Vasastan och Södermalm. Tro mig!

Om ni har tips på badställen i Stockholm får ni mer än gärna lämna en kommentar! 

Kommentarer

  1. E

    Hej! Vinterviken bör inte rekommenderas, då de sanerar från giftavfall från tidigare fabrik (typ arsenik-nivå) denna sommar.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting