AllmäntResor

Imorgon bär det av till..

INNEHÅLLER REKLAM FÖR BAREBELLS

TYLÖSAND!

Förra året så joinade ju jag Gustav och hans jobbs sommarturné vilket jag även kommer göra detta år haha. Detta år ska jag dock vara med av egna skäl också, jag är ju numera en Barebells-ambassadör och ska därför vara med och representera Barebells i volleybollturneringen som äger rum där nu i helgen.


Förra året hade vi så sjuk tur med vädret och det ser faktiskt ut att bli lika fint nu igen. Det var så sjukt nice att hänga på stranden i en vecka och bara äta massor med glass och bada, kändes knappt som att jag var i Sverige.


Nu fredag, lördag, söndag så kommer jag vara i Tylösand för att spela beach volleyball vilket jag ser sjukt mycket fram emot. Om ni har vägarna förbi får ni ju komma och heja på oss haha! Sen på söndagen så åker jag och laget hem men sen åker jag faktiskt tillbaka redan dagen efter. Jag måste lämna pappas bil i Stockholm på söndagen och på måndagen tar jag mammas tillbaka till Tylösand hehe.


Håller verkligen tummarna för att vädret håller i sig under de totala tio dagarna vi kommer vara där, skulle vara så drömmigt! Sen måste ni ju komma bort till Barebells-tältet och hälsa på oss om ni är i närheten, alltid kul att heja på er <3


Sen ser jag verkligen fram emot att se solnedgången från dessa klippor igen, definitivt ett av mina favoritminnen från förra sommaren.

Kommentarer

 1. Alicia Sundström Larsson

  For Time:

  50/35 Calorie Row

  3 Rounds of “Kelly”

  50/35 Calorie Row

  1 Round of Kelly:

  400 Meter Run

  30 Box Jumps
  Cash out: 50/35 calorie row

  Körde detta idag, så sjukt jobbigt! Prova 😍💕

 2. frida

  En liten fråga ang. ditt bootcamp! Vet inte om du har planer på ett till i höst, men OM du har det – finns det någon möjlighet att ha en kvällsgrupp? Har verkligen velat vara med båda gångerna men även med 06.30-gruppen blir det svårt att hinna med att vara på kontoret vid 08 med restid och dusch och allting. Förstår om det kanske beror på att du vill ha lite fritid och kvällstid såklart eller om det beror på plats på gymmen etc, men ville bara lyfta mitt intresse 🙂 Verkar vara så himla kul och behöver en kickstart!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting