AllmäntMin dag/helg i bilderNew in

Mina senaste inköp

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Innan jag gav mig iväg till Tylösand så gjorde jag lite inköp jag tänkte att jag kunde visa för er, jag själv älskar verkligen sånna här blogginlägg. Saknar fan tiderna då alla gjorde ”new in” haha.. Jag köpte bland annat mitt favoritvax för bikinilinjen och armhålan. Jag är inte så känslig när det kommer till att vaxa mig så tycker det är sjukt värt att slippa så mycket hårväxt på sommaren. Sen köpte jag en dosett också då jag tycker det är lite jobbigt att ta fram alla olika burkar för vad jag ska ha på morgonen. Järn, b12, ppiller och andra vitaminer. Så smidigt att ha en sån här ju!

Vax – LÄNK // Dosett – Apoteket // Foundationborste – LÄNK (nedsatt 40%)


Runda glasögon – LÄNK // Kantiga glasögon – LÄNK
Båda dessa var verkligen SÅ billiga och sitter så bra, så jäkla nöjd med detta köp verkligen!


Klänning och bh – LÄNK
Den här klänningen såg jag hänga utanför omklädningsrummet när jag skulle testa bhn och föll direkt. Bhn var nedsatt 70% i butik så den kändes som ett riktigt kap. Jag köper ju typ bara vita och svarta underkläder nu förtiden, tycker det är rätt skönt att inte behöva anstränga mig så mycket men ändå matcha 😉


Jeanskjol – LÄNK // Bikiniöverdel – LÄNK // Bikiniunderdel – LÄNK
Jag måste missat rean med typ ett dygn, jag köpte den här kjolen och var sjukt nöjd och sen en dag senare såg jag att den var nedsatt till typ halva priset haha.. Hade självklart redan slängt kvittot osv.. Men fan vad den sitter bra och är snygg. Letar ni efter en ny jeanskjol så kan jag verkligen tipsa om denna. Känns liksom rejäl och bra i tyget, som en levis-kjol typ. Sen köpte jag även en svart bikini, tycker det är så skönt och snyggt med de höga trosorna! 

Kommentarer

  1. Josefin

    Hej! Jag och min kompis funderar på att göra en liknande resa i USA som du och Mathilda gjorde, och har verkligen för mig att du gjort ett inlägg efteråt med allt samlat, budget, vad ni gjorde, vad ni kunnat skippa osv… Eller minns jag fel? Har letat och googlat men hittar inget. Det jag vill komma fram till är iallafall, kan du länka det inlägget åt mig, om det ens existerar hehe?

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting