AllmäntMin dag/helg i bilder

Vad gör jag i Tylösand nu?


Även om turneringen är över så är jag faktiskt kvar här i Tylösand. Eller jag åkte hem för att sova en natt innan jag åkte tillbaka. För att göra en lite för lång historia kort så åkte jag hem till Stockholm för att byta bil. Gustav jobbar här nere till och med söndag så därför bestämde jag mig för att följa med så vi kan umgås litegrann i alla fall. Jag hänger på stranden när det är bra väder tillsammans med gänget och lite hemma där vi bor. Så skönt. Här om dagen var det en supersöt liten kille på ett år som kom fram till montern och fick leka med min telefon. Upptäckte i efterhand att han lyckats ta en bild på sin lilla, lilla fot haha 🙁 Så söt.

Första kvällen åt vi på en restaurang som heter Salt. Det var väldigt gott men rätt dyrt, dom hade god vegetarisk pasta och alla köttätare verkade också nöjda. Förutom det har vi ätit på Pinchos och Zigges Garage. Tyvärr fick vi väntar sjukt länge på vår mat när vi var på Pinchos men Zigges Garage kan jag verkligen rekommendera. Vi åt en tapasbuffé där som var riktigt god och prisvärd.


Vi bor hos några familjevänner till mig vilket är så skönt. Vi trivdes jättebra i gäststugan vi hyrde förra året men det är så skönt att kunna laga ordentlig mat, tvätta osv. Tylösand och Frösakull är verkligen ett fantastiskt område, drömmen är att ha ett ställe här.

Igår var Gustav ledig så då passade vi på att mysa lite med katten som bor med oss. Hur jävla mysig och fluffig får man bli egentligen? Hon heter Zoey och har sovit i vår säng <3 Så underbar liten kisse. Igår förmiddag googlade vi efter Halmstads bästa barberare då Gustav ville klippa sig så på eftermiddagen efter vårt träningspass så blev det ett besök hos Woody. Jag tycker det är så snyggt med skinfade som Gustav brukar göra, riktigt cleant.

Planerna för dagen är lite oklara. Vädret är inte på topp men jag kommer nog gå ner till stranden för att hänga med resten av gänget efter att jag är klar med datorn. Det ser ut som att det ska bli bättre väder på fredag och lördag, hoppas på det!

Kommentarer

  1. Maja

    hej! Kan inte du tipsa o skriva lite om hur man ska bli mer bekväm på gym, tips på bra övningar och maskiner man kan använda. Tycker det är såå läskigt och obekvämt att vara på ett nytt gym där man inte vet vart allt finns och det känns som att ALLA kollar på en.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting