AllmäntMin dag/helg i bilderResor

Hej då Tylösand


Bikiniöverdel – LÄNK // Bikinitrosa – LÄNK
Sista kvällen i Tylösand så hängde vi kvar på stranden efter att gänget slutat jobba. Att kunna hänga i bikini trots att klockan snart är nio är verkligen sommar-lycka haha. Vädret var lite upp och ner under tiden nere i Tylösand men som tur var så bjöd de sista tre dagarna på värme och sol.


Det var inte bara kidsen som gillade att hänga vid pingisbordet vid eventytan haha.. Som ni ser så var det starka känslor inblandade när grabbarna skulle kora pingismästaren.


Vilma / Anna & Vilma

Ni är några som undrat vilka det är jag varit med och vad jag gjort i Tylösand. Jag har faktiskt bara följt med Gustav som jobbat tillsammans med Casper, Anna, Vilma, Fredrik & Jacob. Så det är dom jag hängt med! Det är så kul att få lära känna nya människor man känner att man verkligen klickar med. <3


Alltså man är inte bara liiite sugen på att köpa sig en egen surfbuss nu haha. Fatta vad goals att kunna sova i baksätet och titta ut över solnedgången från taket? Jacob (till höger) letade/letar faktiskt efter en till sig själv och då kunde jag inte låta bli att bli lite avis hehe..

En bild jag tog sista kvällen med telefonen innan vi rörde oss uppåt mot huset igen. Nu har jag faktiskt varit i Tylösand tre sommrar i rad. Jag och Mathilda var där för två år sedan, förra året med Gustav och nu igen med Gustav. Måste säga att jag verkligen tycker om Tylösand och Halmstad. Nästa sommar får det bli nya resmål och äventyr <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting