AllmäntMin dag/helg i bilder

Min dag hittills

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Hejsan på er! Imorse gick jag och Gustav upp tillsammans och precis när man börjat vänja sig lite vid att vara hemma så insåg jag att Gustav går på semester imorgon; yeeey! Vi åkte i alla fall in till stan tillsammans då han skulle lämna en jobbil på besiktning och jag skulle fixa naglarna. Jag fick skjuts till Gärdets tunnelbana och där tog jag den vänstra bilden ovanför. Jag gillar att det är konst i tunnelbanan, det är ju fint att stå och titta på medan man väntar. Och fan vänta fick jag verkligen göra haha. Man vet att man är Stockholmare när man tycker att det är svin-länge att behöva vänta tio minuter på en tunnelbana. Det är ombyggnationer så när jag kom till TC fick jag vänta ett tag innan jag kunde åka vidare. På högra bilden ser ni en skymt av vad jag har på mig idag.

Jeans – LÄNK // Jacka – LÄNK // Skärp – LÄNK // Skor – LÄNK


Som sagt så fixade jag naglarna imorse och här ovanför ser ni resultatet! Jag blev lite inspirerad av Anna som hade ljusblå naglar med en glittrig på varje hand men körde på rosa istället. Förra gången gjorde jag ju ljuslila, trivdes så bra med det så jag nästan var sugen på att göra samma igen haha.. Blev i alla fall nöjd med det rosa-glittriga, sen matchade ju min smoothie riktigt bra till också. Nu filade vi ner dom till kortast möjliga (typ) då jag märker rätt snabbt att det blir problematiskt när jag ska träna med längre naglar än detta, då håller dom sig liksom inte snygga.

Nu sitter jag i alla fall på Vetekatten och pustar ut lite efter en shoppingtur och lite jobb från datorn. Alldeles strax ska jag möta upp min förhoppningsvis nya revisor. Känns skönt att lägga över allt i någon annans händer, bokföring, deklaration och allt som hör till har verkligen givit mig ångest då jag är så rädd att göra fel osv.

Kram på er! <3

Kommentarer

  1. Hanna

    Redovisningsekonom kallas den person som har hand om bokföring och deklarationer. En revisor granskar bokföringen, förvaltningen och årsredovisningen och får således inte hjälpa till med bokföring.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting