AllmäntOutfits

Göteborgs mest lila tjej – The Outfit

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Linne – LÄNK // Byxor – LÄNK // Väska – LÄNK 

Här har ni länkarna till plaggen jag bar igår! Jag har storlek 38 i både överdel och underdel och jag är 172 cm lång <3 Haha det var så kul att vara så färgglad för en gångs skull så nu känns det NÄSTAN lite tråkigt att jag ska vara klädd i helsvart ikväll..

Kommentarer

  1. Julia

    Hej Andrea!
    Jag har en liten fråga, jag kommer ihåg när jag lyssnade på din och Mathildas podd och du sa att du veeerkligen inte var en person som gillade festivaler, studentliv (alltså inte universitetsstudierna utan mer hur studenter lever) och så vidare.Denna uppfattning verkar du ju ha ändrat nu och jag undrar bara hur du ”förändrades” så mycket på ändå relativt kort tid. Detta är absolut ingen kritik utan bara ren nyfikenhet då det är intressant att se personers utveckling. Det känns som att du förut var mer en ”ytlig stockholmstjej” och att du inte är det längre. Denna fråga hade btw passat perfekt in i er podd som jag saknar varje dag. Stor kram, hoppas du inte tog illa upp av kommentaren den var absolut inte riktad negativt.

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting