AllmäntMin dag/helg i bilder

Dagens lista

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Kofta – LÄNK // Halsband – LÄNK // Mitt nya läppstiftLÄNK

Hittade denna lista inne hos Tove och tänkte att jag kör den jag med!

Jag längtar efter:
Jag längtar mycket efter den här hösten, nu är den väl i princip igång men jag ser verkligen fram emot den. Det är så skönt att känna positiv energi inför en ny årstid och period, jag gillar verkligen Sveriges årstider och att liksom tydligt dela in året i kvartal. Förutom det så längtar jag efter att avsluta processen med intervjuerna för min tjänst och till slut hitta den rätta för mig och mitt bolag. Yeey!

Jag är ledsen över:
Hmm.. Jag skulle nog inte säga att jag är riktigt ledsen över någonting just nu. Men något som känns lite segt är att vår tvättmaskin är sönder – igen. Den började mirakulöst funka igen och sen har den gått sönder igen. Är så sjukt otaggad på att lägga 3000 på service då jag är rädd att den ska gå sönder igen, är det lika bra att bara köpa en ny? Det känns dock också sjukt onödigt i och med att den bara är två år gammal typ.

Jag äter helst:
Här håller jag med Tove, potatis! Alltså jag är en sån jäkla sucker för potatis, speciellt klyftpotatis. Lagade en rätt med det här om dagen och senare i veckan tänker jag att vi ska göra rårakor i ugn, så ofattbart gott.

Jag ser fram emot:
Gustavs födelsedag! Jag älskar ju födelsedagar och jag ser verkligen fram emot att fira honom. Vet att vissa inte tycker att födelsedagar är värsta grejen men jag tycker bara det är så mysigt och fint. Det är väl klart att man ska fira dagen någon föddes!? Haha.

Jag läser:
Har precis börjat läsa Patrioterna av Pascal Engman och hittills gillar jag den (obs har bara läst 50 sidor hehe). Det är verkligen så bra att läsa innan man ska sova, då kopplar i alla fall jag av till 100% och släpper tankar om dagen, morgondagen, telefonen osv.

Jag är stressad över:
För en gångs skull skulle jag säga att jag inte känner mig stressad över någonting. Helt sjukt haha. Nej men saker som brukar stressa mig känns för en gångs skull som att det är under kontroll. Lär väl vara stressad över min utbildning om en månad när jag inser hur mycket jag har att lära och hur lite jag kanske kan hehe.

Jag lyssnar helst på:
Senaste dagarna har jag lyssnat mycket på Jung, ni vet Tom från Tom & Petter? Det är han och hans bror som är Jung och det är så sjukt skön musik att ha i bakgrunden när jag jobbar. 

Jag drömmer om:
Framtida jobb och hur mitt och Gustavs liv kommer se ut om 5-10 år <3

Jag blir nostalgisk av:
Våren och hösten. Eller okej mycket gör mig nostalgisk men jag tror just att tidig höst samt sen vår alltid får mig att tänka på skolan i och med skolstart och sommarlov. Luften som är nu, färgerna som är nu, de mellanvarma temperaturerna osv får mig verkligen att tänka på skolstarten. Jag var alltid peppad och glad över att börja skolan och hade aldrig ångest över det (förutom någon gång på gymnasiet kanske).

Kommentarer

  1. Anonym

    Hej! Ville bara säga att det är så mycket roligare att läsa dina senaste inlägg som inte handlar så mycket om träning. Slutade läsa din blogg efter många år pga att majoriteten av inläggen handlade om er träning. Men det beror ju såklart på vad man själv har som intressen :*

  2. Anonym

    Angående tvättmaskinen: ring tillverkaren eller där du köpte den och kolla om du har någon garanti kvar, är det inte det så ring ditt försäkringsbolag, bostadsrättstillägget ska ersätta hushållsmaskiner som går sönder, så får du ner kostnaden lite iaf! 🙂

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting