AllmäntNew inTipsWanted

Keeping that summer glow

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

1. Brun utan sol – LÄNK 

2. Ansiktsrengöring – LÄNK

3. Ögonfransserum – LÄNK

4. Glowpalett – LÄNK

5. Ansiktsmask – LÄNK

6. Primer – LÄNK

7. Highlighter – LÄNK

8. Setting powder – LÄNK

9. Hårinpackning – LÄNK

10. Ansiktsvatten – LÄNK

Jag är smått rädd inför kommande årstid och period i och med att jag lätt blir så torr då. Jag går därför nu i tankarna kring vad jag kan göra för att behålla ”sommar glowet” så gott jag kan haha.. Nej men jag är inte bara rädd för att bli torr, jag är också jäkligt taggad på att testa lite ny hudvård då det mesta är slut här hemma. Har beställt Ida Wargs brun utan sol andra gången nu, gillar den starkt! Har även köpt hem ett ögonfransserum, har inte använt det sedan högstaidet så är riktigt taggad på att se skillnaden på mina fransar. Ska fasen ta en före-bild nu idag och sen en igen om 6-8 veckor så får vi se om det blivit någon skillnad. Har även köpt hem Pixis Glow Tonic och efter bara några användningar känner jag att jag MÅSTE tipsa er om denna. Älskar den.

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting