AllmäntTips

Lyx Vs Budget – Filippa K

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR
Det var riktigt länge sedan jag gjorde en gammal hederlig ”lyx vs budget” här i bloggen men nu är det äntligen dags igen. Jag tycker Filippa K har sååå mycket fina grejer men dom är också rätt pricy. Här nedanför har jag valt ut några favoriter och sedan hittat en liknande tröja men från ett billigare brand. Hoppas ni gillart!


Lila lyx – LÄNK // Lila budget – LÄNK
Ribbad lyx – LÄNK // Ribbad budget – LÄNK
Svart lyx – LÄNK // Svart budget – LÄNK
Bråbeige lyx – LÄNK // Gråbeige budget – LÄNK Vit lyx – LÄNK // Vit budget – LÄNK

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting