AllmäntVideoinlägg

Min senaste vlogg!

Ännu en vlogg finns uppe på Youtube så jag passar på att påminna er här inne om det också. Känner verkligen att det är så mycket roligare att vlogga nu när jag har Vilma som hjälper mig med klippningen så ska försöka hålla mig till cirka en video i veckan nu. I denna vlogg får ni följa med mig under en dag där jag jobbar hemifrån, erkänner mina stalkiga beteenden, bakar och lite annat härligt. Hoppas ni gillar den <3

Kommentarer

  1. Julia

    Skriv gärna ut recepten i beskrivning av videon eller som blogginlägg när du visar det i en video 🙂 Även om du kör på känsla, ungefära mått typ 🙂 Kram

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting