AllmäntTips

JAG SKA HA EN BLOPPIS!!!!

Innehåller reklam för Restaurang Brödernas


Men alltså hur trevligt ska inte detta bli? Jag vet att det är typ två veckor kvar men jag vill faktiskt hinta om detta redan nu så ni kan börja planera nästnästa helg hehe. Jag kan lova er att ni inte kommer bli besvikna om ni kommer, både jag och Bianca har tagit oss i kragen ordentligt och rensat som aldrig förr. Den här gången har jag varit extremt hård mot mig själv, ingenting som inte används ofta får vara kvar. Då är det bättre att det kommer till användning hos någon annan helt enkelt. Det var väldigt länge sedan jag hade en (b)loppis och nu efter en riktig höstrensning så kände jag att det var dags. Detta kommer jag göra tillsammans med the one and only Bianca Gonzalez, ni vet ju hur snygga kläder hon har så detta får ni faktiskt inte missa!

Restaurang Brödernas ligger cirka 10 minuters promenad från Medborgarsplatsen t-bana (man kan även åka till Slussen med typ samma avstånd). På plats kommer ni sen kunna äta på Brödernas med 10% rabatt, och det ni kan jag lova er är jäkligt nice. Har jag nämnt att dom har nutella-pizza!???? Ja men ni förstår ju själva. Tjärhovsgatan är i alla fall väldigt enkel att hitta, ni går bara rakt fram från Björns Trädgård hela vägen bort mot restaurangen.

TID: 11.00
Betalning: Swish
Storlekar: XS-L (mest small och medium) jag säljer skor i storlek 39

Jag kommer sälja väldigt mycket och det kommer jag göra väldigt billigt. Här nedanför har ni lite exempel på vad som kommer finnas på bloppisen och för hur mycket, så ni får ett humm 🙂


1. Gul väska: 30 kr, vita skor 30 kr
2. Lila tröja 30 kr, jeans 50 kr
3. Kappa 100 kr, jeans 50 kr

1. Jacka 100 kr, skor 100 kr
2. Träningsbh 40 kr, träningstights, 50 kr
3. Väska 50 kr, jeans 50 kr.

OBS: Det är väldigt mycket mer än detta som kommer säljas men slängde ihop dessa bilder lite snabbt på fem minuter. Tänker att jag kommer visa mer saker som kommer finnas på plats både här i bloggen och på insta story. För er som inte kommer kunna ta er till Stockholm; jag kommer sälja det som inte säljer slut samt lite dyrare saker på Tradera eller Instagram efter bloppisen.

 

Skriv ner detta i kalendern, tipsa era shoppingssugna kompisar och så ses vi där för lite second hand och gott käk! <3 

Kommentarer

  1. Julia

    Hej Andrea! Jag är vääldigt intresserad att köpa vissa saker redan nu för har inte möjlighet att ta mig upp. Skulle det kunnna gå att köpa det redan nu innan?
    Kram Julia

    1. Andrea Hedenstedt

      Hej Julia! Jag kommer sälja allt i detta inlägg på den fysiska bloppisen i första hand. Speciellt detta som jag visat i och med att folk kanske kommer dit i hopp om att köpa det som syns. Om något blir över kommer jag lägga upp det på Tradera. Kram! <3

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting