TipsWanted

Wanted – Look a likes from Pinterest

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Något jag älskar att att bli inspirerad via Pinterest! Det är ju verkligen mycket roligare att se ”riktiga människor” bära plagg i sin vardag än att bara titta på produktbilder på olika hemsidor. Därför har jag här nedanför gjort en blandning av båda. Jag har tagit både inspirationsbilder från Pinterest och hittat plagg som liknar dom på bilderna, smart va?

1an – LÄNK // 2an – LÄNK
Jeans i beige är verkligen en favorit hos mig. Tycker det är så jäkla fräscht. Till skillnad från vita så tycker jag att dessa funkar året om. Nu i höst tillsammans med en mörkare tröja kanske!

Tröja – LÄNK
Tycker denna stickade tröja är sååå fin. Har tittat på den i butik några gånger och har verkligen fastnat för själva stickningen.

1an – LÄNK // 2an – LÄNK
Nummer ett är lite mer en trenchcoat medan nummer två är en varmare kappa.


1an – LÄNK // 2an – LÄNK
Är sååå sugen på att köpa mig ett par riktiga boots nu till hösten och vintern. Jag har ett par vinterskor jag gillar men skulle vilja ha några lite finare/coolare också. Har kikat lite på Dr Marteens men när jag såg priset på nummer 2 i detta collage så tänkte jag att det kanske duger bra för mig med ett par lite billigare i och med att jag ändå har ett par riktiga vinterskor redan. Hmm..

 

1an – LÄNK // 2an – LÄNK
Så enkelt men så snyggt, och varmt!

Kommentarer

  1. Alicia

    Jag köpte dr Martens med platå för några veckor sen, är så nöjd!!! Väldigt dyra men dr martens har så himla bra kvalité och blir typ snyggare med åren 😍

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting