AllmäntVideoinlägg

Mathilda och Andrea – Mukbang

Goooodermorgon mina kära vänner! The video we all have been waiting for; Mukbangen med Mathilda. Har vi bråkat? Hur mycket umgås vi nu förtiden? Ska Mathilda sluta med sociala medier? Hur har vi förändrats sen vi la ner podden? Vem av oss började gråta av att äta kött? Blir det någon podd igen? Det och mycket mer får ni veta i min förmodligen längsta youtube-video någonsin. Kom gärna med positiv feedback om ni vill se något liknande igen <3

Kommentarer

 1. Felicia

  Tittade nyss på videon och blev så glad!! Så roligt att se er tillsammans igen och höra vad Mathilda hittar på idag, kändes som att catcha upp med två gamla kompisar (eller ska jag säga bekanta? haha). Hade varit jättekul att se er göra något ihop igen – kanske en matvideo ihop eller att Mathilda utmanar dig att laga/baka något?? 😀 Måste också flika in att gud vad du har steppat upp ditt game igen (Tro mig! har följt dig länge men du verkar ha mycket mer inspiration och motivation nu) sen Vilma började på ditt företag, så himla roligt! <3

 2. Josefin

  Finaste ni, vad man saknar er podd! Och fransarna, herregud hur fina kan man ha??? Är det telescopic, eller vilken mascara?

 3. Louise

  Hej Andrea.
  Jag kollar in här ibland och följer dig aktiv på youtube och jag tycker du har en väldigt bra blogg och youtube kanal.
  Jag längtar alltid efter ett ny video på din kanal och jag älskar dina träning inlägg
  Och klipp

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting