AllmäntTips

Zipped sweater

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR

Bilder hittade på Pinterest. 
Någonting jag tycker är väldigt snyggt är hoodies eller tröjor med en halv dragkedja, likt tröjorna ovanför. Inte bara är det snyggt, också rätt skönt att kunna välja om man vill ha det lite varmare eller svalare med hjälp av dragkedjan. Jag har en tröja i denna stil som jag älskar. Ni kommer se den längre ner i inlägget.

Beige – LÄNK // Grön – LÄNK // Vit – LÄNK

Svart – LÄNK // Beige – LÄNK // Blågrön – LÄNK
Den här i blågrönt tycker jag är sååå fin.

Beige – LÄNK // Ljusgrå – LÄNK // Mörkgrå – LÄNK
Den beiga har jag och den har ni säkert redan hunnit se bilder på här i bloggen. Tycker den är sååå skön och fin <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting