AllmäntMin dag/helg i bilder

Torsdag som känns som fredag

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


Liknande kappa – LÄNK // Kängor – LÄNK // Byxor – LÄNK // Tröja – LÄNK // Väska – LÄNK

Såhär gick jag klädd idag! Kände mig inte som mitt finaste jag när bilden togs därav den fina lilla beskärningen av huvudet haha.. Min uppdatering kommande veckan och denna vecka kommer tyvärr inte riktigt vara på topp. Detta beror på att jag och Vilma lägger rätt mycket tid på att försöka få ihop inlägg till er under November. Får alltid lite ångest när jag inte uppdaterar som jag egentligen vill men förhoppningsvis har ni överseende med det. Imorse var vi på ett event med Ångestpodden som jag berättar mer om lite senare. Nu på dagen har vi bara jobbat hemifrån min soffa hela dagen och ikväll ska jag och Vilma äta middag med Anna <3

Senaste dagarna har jag inte gjort så mycket speciellt. Har tränat lite, yogat lite och mest tagit det lugnt tillsammans med Gustav. Har tyvärr börjat känna mig lite förkyld igen, har smååå små känningar i halsen och jag ber till guuuud att det inte blir allt för dåligt. Orkar verkligen inte bli sjuk nu igen.

Kommentarer

 1. Victoria

  Hej!! Jag såg i ett inlägg att du inte ville använda värme på ditt hår o att du inte tyckte ditt naturliga är fint utan värme. Jag har exakt samma problem. Så fick jag en video rekommenderad på youtube. Man snurrar två strumpor i håret o sen sover man på det.
  Och kag provade och OMG vilka lockar det blir!!!!

  Länkar videon och du MÅSTE prova för gud vad det ser ut som jag lagt ner 40 min på mina lockar när jah bara sovi med lite blött hår?

  https://youtu.be/zv1w1H0vZWw

 2. Anonym

  men vänta WOW när jag gick in förut idag tänkte jag ”wow vilken snygg outfit kul idé att länka liknande plagg till en pinterestbild” men det är ju DU?? SÅ snygg outfit!! clean och klassisk, jättejättefin!

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting