AllmäntMin dag/helg i bilder

Måndag & pt-utbildning


Heeej på er underbara ni. Fan jag har varit stressad hela dagen över att jag inte satt mig vid datorn förens nu.. Samtidigt så hade jag nog varit ännu mer stressad över att sitta och jobba mitt i en lägenhet som är ett enda stort kaos. Så nu är allt färdigstädat och jag skriver med/till er. Den här helgen har varit extremt lång och intensiv, därför kommer det inget vanligt ”min helg i bilder”-inlägg idag. Under hela lördagen och söndagen var jag och Gustav på praktisk utbildning i vår personliga tränare-utbildning vi läser på distans. Till vänster ser ni en del av en whiteboard från när vi gick igenom screening och till höger ser ni Gustav som blivit tejpad med kinesiotejp av mig hahah. Han vad gladare än vad han ser ut, jag lovar!

Den här helgen har varit så extremt lärorik och rolig. Aldrig någonsin har jag varit så taggad och glad över att jag valde att hoppa på den här utbildningen. Det känns verkligen så JÄKLA rätt för mig. Jag kan ärligt säga att jag vet att detta yrke kommer passa mig så bra. Jag vet att jag kan bli riktigt duktig på att få folk att älska träning och nå de resultat dom vill. Är så pepp på att fortsätta utbildningen året ut nu för att sen 2020 kunna jobba med träning. Planen är inte att börja jobba heltid med det men kanske 10-20 timmar i veckan beroende på hur allt går. Gustav har också varit så duktig den här helgen, blivit superstolt över honom flera gånger. Något som är kul är också att se att vi är duktiga på olika saker och kommer ta oss ann olika typer av klienter i framtiden.


Idag vaknade vi strax efter nio. Efter de två intensiva dagarna och bristande sömn så behövdes det. Jag skadade/överansträngde min handled i lördags så jag sov extremt dåligt natten till söndag. Det känns lite bättre idag så förhoppningsvis är det bara en överansträngning. Vi jobbade med kettlebells i typ 3 timmar så kan nog vara det som är boven. Efter en rätt lång morgon så åkte Gustav till Hellasgården och jag började städa här hemma. Först ut var att byta lakan. Bästa känslan.


Ja som ni ser så har det varit lite smått kaos här hemma, bland annat på mitt skrivbord som jag städade ordentligt. Jag kan liksom inte riktigt slappna av och koncentrera mig på jobb när det är såhär stökigt så det känns som en bra och vettig prioritering att städa innan jag började jobba.


Även denna hylla fick rensas lite. Jag älskar när folk lägger upp ”tap på clean” på stories. Här blir det liiite samma sak i alla fall haha.


Måste bara tipsa er om att torka era hortensior! Jag har fyra olika buketter hemma med torkade hortensior, inte bara är det fint utan också väldigt prisvärt. Jag har tyvärr inget knep förutom att jag häller i rätt lite vatten från början och sen får blommorna ta upp vattnet och sen häller jag inte på något nytt. Finns säkert bättre och mer säkra metoder, vet att dom kan vissna/ruttna istället för att torka också. De tre gröna ni ser är liksom en månad gamla och har ändå behållit superfin färg.

På den högra bilden kommer inget blom-skryt hahaha.. Dom mår inte bra, I know haha. Gustav vill inte slänga dom utan försöker få dom att leva igen så jag sitter och håller tummarna för honom och blommorna. Förutom att städa så har jag även hunnit med några tvättmaskiner. BÄSTA känslan återigen, att ha nytvättat hemma.

Har ställt fram mina nya böcker jag köpt till min och Gustavs resa i November. Sist när vi var på Bali i tre veckor läste jag klart alla mina böcker första tio dagarna så nu har jag laddat upp lite mer ordentligt. ÄLSKAR ju att läsa på semestern. Kan självklart göra en liten bokrecension sen efter jag läst klart alla. Nu sitter jag i alla fall i den lilla hörnan i soffan ni ser på bilden till vänster och ska försöka planera min jobbdag. Tror min mejlinkorg får vänta till imorgon så jag kan fokusera på att skriva blogginlägg till idag och imorgon.

Puss och kram på er <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting