TipsVideoinlägg

Veckans youtubefavoriter


Nej men alltså denna video är fan en av de roligaste RMM gjort på länge tycker jag hahaha. Dom följer alltså efter en av sina kompisar i en vecka vilket gör att han tror att han fått en sjuk stalker. Hahaha herregud, jag hade varit livrädd.


Tycker Therese Lindgren är så jäääkla grym på att komma på roliga videos, typ som denna. Hon jämför Stockholms bästa och sämsta sushirestaurang enligt recensioner på nätet!


Ellen Färnströms flyttvloggar får mig att vilja köpa renoveringsobjekt här och NU. Nej men antingen ska nästa lägenhet vara exakt som jag vill ha den eller så vill jag typ fixa allt. Hur jäääkla fint blev det inte när hon målade om deras ytterdörr? Vill också!


Älskar Sanna på sociala medier. Hon känns så genuin och äkta, därför älskar jag alla hennes vloggar!


Sen måste jag faktiskt passa på att tipsa om min senaste youtubevideo också. Nu har det gått cirka en vecka sedan jag uppdaterade youtube sist men det är en video påväg! Har en vlogg som förmodligen kommer upp imorgon eller onsdag som faktiskt är riktigt rolig. Visst är Vilma bra på att redigera? Känns verkligen som att hennes redigeringsstil och min ”vlogg-stil” passar bra ihop!

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting