AllmäntInredningReceptTips

DET STORA HALLOWEEN-INLÄGGeT

INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR


1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an 

Jag måste inleda detta inlägg med att jag inte riktigt förstår om jag är för sent ute med detta Halloweeninlägg. Jag känner att jag upplever en viss förvirring gällande när man egentligen firar Halloween?? Jag trodde att det var helgen som kommer, alltså allahellgonahelgen men tydligen så firade många denna helg. Några av er kanske i alla fall fortfarande sitter och funderar på hur ni ska klä er, sminka er eller pynta er lägenhet inför er halloweenfest haha. Då är detta inlägg till er. Grymma Vilma som jag jobbar med har hjälpt mig ta fram bilderna till detta inlägg förresten, hur duktig är hon inte??


Den här videon tycker jag var riktigt bra om man vill ga snabba tips på vad man kan göra för Halloweensminkningar. Man kanske inte orkar gå all in på en hel outfit och då passar ju en snabbare sminkning perfekt.


Den här är lite mer avancerad men tycker videon är riktigt bra ändå. Riktigt cool sminkning!

Nu över till det jag tycker är absolut roligast, PYNT! Jag äääälskar ju att styra middagar eller fester, mycket tack vare pyntandet och förberedandet. Ett tips på pynt ser ni ovanför. Man kan använda sig av ballonger, klippa ut egengjorda fladdermöss och såklart: PUMPOR! Längtar verkligen tills man får barn och kan gå loooossss utan att skämmas hehhehe..

1an // 2an // 3an // 4an // 5an // 6an // 7an // 8an
Här ovanför har ni fina halloweendekorationer länkade!Om man ska styra en halloweenmiddag eller höstmiddag kanske man vill ha recept som går i samma tema. Här nedanför hittar ni recept till en trerättersmiddag länkade! Hur fin var inte kladdkakan?

Förrätt Pumpasoppa

Varmrätt Svart pasta (veg)

Efterrätt Kladdkaka med spindelnät

 
Någonting som ofta hör till fest är ju lite roliga drinkar eller bål. Dessa hade jag mer än gärna testat att göra haha! Länk till recepten hittar ni om ni klickar på varje drinks namn <3

GRÖN HÄX-DRINK
Ingredienser:
1,8 l limesorbet, går även bra med citronsorbet
2,5 dl vodka
2 liter Sprite
grön karamellfärg

Gör så här:
Mixa sorbet, vodka och sprite i en stor skål. Droppa i karamellfärgen och blanda. Tillsätt eventuellt mer tills du fått önskad nyans. Servera med is.

BLODRÖD SANGRIA
Ingredienser:
1 flaska fylligt rödvin
5 dl granatäppeljuice
0,5 dl Cointreau
5 dl kolsyrat vatten
is 

Gör så här:
Häll vinet i en stor tillbringare och tillsätt granatäppeljuice och Cointreau. Blanda väl.
Ställ i kylskåp och låt stå några timmar, helst över natten om du har tid.
Ta ut blandningen före servering och tillsätt kolsyrat vatten och is. Dekorera gärna glasets kant med socker blandat med några droppar röd karamellfärg.

SVART DRINK
Ingredienser:
4 cl tequila
2 cl Cointreau
2 cl färskpressad lime
krossad is
några droppar grön karamellfärg
några droppar svarta karamellfärg

Gör så här:
Blanda salt och några droppar svart karamellfärg i en tallrik.
Häll citronsaft i en annan tallrik och doppa glaskanten. Doppa sedan glaset i det svarta saltet.
Blanda alla ingredienser i en shaker och skaka. Häll upp i glaset.


Skulle ni vilja se ett liknande inlägg fast med inriktning på julen? Kommentera gärna eller klicka då på hjärtat under detta inlägg! 💓

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting