AllmäntTips

FEM BLOGGINLÄGG ATT LÄSA


Nu när jag är bortrest så lägger jag inte lika mycket tid på jobb, inte ens hälften så mycket som jag brukar göra. Detta gör att de roligare/mer välarbetade blogginläggen hamnar lite i skymundan. Dom prioriteras inte helt enkelt. Jag har ju dock bloggat nästan varje dag i tio år och det finns en hel del inlägg som ni kanske har missat eller vill/behöver läsa igen! Därför har jag samlat fem blogginlägg jag skrivit som jag vill tipsa om lite extra.

HÄR hittar ni ett inlägg som påminner lite om mina och Mathildas ”höstpepp-avsnitt” i podden, Snart är det väl mer vinter men jag tycker att det egentligen är samma när det kommer till höstpepp och vinterpepp. I detta inlägg har jag samlat mina bästa tips för att ta sig igenom mörkret på bästa sätt.


HÄR hittar ni ett blogginlägg med ett riktigt flåsigt och roligt träningspass. Har inte tipsat om detta på instagram så om ni vanligtvis brukar lite träningsinspiration därifrån kan jag ju verkligen tipsa er om att kika in detta.

HÄR hittar ni min guide för caféer i Stockholm som funkar utmärkt att plugga eller jobba ifrån!

HÄR kan ni läsa ett långt inlägg om yoga, varför jag älskar yoga och vilka positiva effekter yoga har på kropp och sinne. Efter detta inlägg borde ni ju faktiskt bli riktigt yoga-sugna haha.

HÄR hittar ni ett inlägg om att leva i nuet och släppa tankar om framtiden och dåtiden.

Hoppas ni får lite trevlig läsning, puss och kram skumbanan <3

Kommentarer

×

Andrea Hedenstedt

Andrea Hedenstedt är en svensk influencer och inspiratör. Hon når hundratusentals unga kvinnor via sina kanaler varje vecka. Förutom bloggen är hon aktiv på Youtube, Instagram och även podden "Mathilda och Andrea". Andrea släppte sin första egna klädkollektion tillsammans med märket Na-kd i oktober 2017.

Powered by Cure - Influencer hosting